Dakkapellen Delft, buitenaanzicht Ruiter dakkapel.

Corporaties

Snelle meerwaarde voor de woning

Van een enkele dakkapel tot seriematig

Als het gaat om één dakkapel voor een mutatiewoning, een dakkapel in het kader ZAV of meerdere dakkapellen voor grootschalig onderhoud aan complexen, Ruiter Dakkapellen Zakelijk biedt mogelijkheden. Rechtstreeks of in samenwerking met bouw- en onderhoudsbedrijven kunnen wij nieuwe dakkapellen plaatsen of oude dakkapellen vervangen. Van een enkele dakkapel tot series van 100 stuks en meer. Onze jarenlange expertise met het ontwerpen, produceren en plaatsen van dakkapellen maakt het verschil. Ook onze lean processen, ketensamenwerking en grote mate van ontzorgen zijn voor veel woningcorporaties reden om te kiezen voor Ruiter Dakkapellen Zakelijk.

Minimaal overlast voor de bewoner

Ruiter Dakkapellen Zakelijk heeft zich ontwikkeld tot een specialistisch bedrijf in het vervangen van dakkapellen. Binnen één dag wordt de oude dakkapel verwijderd en een nieuw goede geïsoleerde dakkapel teruggeplaatst. Dit gebeurt altijd in eigen beheer. Door tijdens de uitvoering een goede planning en strakke organisatie te hanteren wordt overlast voor bewoners tot het minimale beperkt. Bij projecten waar uitsluitend de dakkapel wordt vervangen treden wij op als hoofdaannemer. Door alle werkzaamheden in eigen beheer te houden blijven de communicatielijnen kort en kunnen we adequaat inspelen op wensen en eisen van zowel opdrachtgever als bewoner. Ook hebben wij mogelijkheden voor de bewonerscommunicatie. Hierdoor kunnen wij woningcorporaties volledig ontzorgen.

Ketensamenwerking

Bij grootschalig onderhoud of isolatieprojecten werken wij samen met aannemers en onderhoudsbedrijven. In de ketensamenwerking zijn wij bekend met de meeste bouwpartners en hebben we de afgelopen jaren voor woningcorporaties vele honderden dakkapellen vervangen. 

Ruiter Dakkapellen project Vidomes Voorburg

Grondige renovatie

De karakteristieke uitstraling van de arbeiderswoningen is doorgevoerd in de duurzame dakkapellen.

Vidomes
Renovatie, dakkapel Amsterdam, van der pekbuurt. Buitenaanzicht

Uitstraling van toen duurzaamheid van nu

Dakkapellen in de sfeer van 1920. Complete renovatie Van der Pekbuurt in Amsterdam Noord.

Renovatie Van der Pekbuurt