Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Vakkundige dakkapelmonteurs (GD)

Een dikke pluim voor hun vakwerk!

Een 9,5 voor vakkundige dakkapel monteurs

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen dakkapellen. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen en de kwaliteit van onze dakkapellen garanderen. Onze monteurs worden intern opgeleid tot vakkundige dakkapel plaatsingsploegen. In het onlangs uitgevoerde klantonderzoek werden de Ruiter Dakkapellen monteurs geprezen met een 9,5!
(Bron: Klantonderzoek Permanent Meten SIS bv) 

Uitleg over de dakkapel plaatsing

Erik van Duivenvoorden: ”Rond kwart over zeven ’s morgens reed de indrukwekkende Ruiter Dakkapellen karavaan de straat in; een flinke aanhanger met onze vijf meter lange, kant-en-klare dakkapel en een vrachtwagen met enorme telekraan. Twee weken voor de plaatsingsdatum begon de voorpret al. Via de post ontvingen we een envelop van Ruiter Dakkapellen met uitleg over de plaatsing en een afzetlint om de straat vrij te houden voor de telekraan. Zeer professioneel moet ik wel zeggen."

 

Vakkundige precisie

Nadat binnen alles keurig was afgeplakt met bouwplastic is de oude dakkapel binnen mum van tijd verwijderd en is het gat op maat gemaakt voor de nieuwe dakkapel. Het afval werd gelijk in bigbag’s via het gat afgevoerd. Handig! Vervolgens werd onze dakkapel in de hijsbanden gehesen om via een droomvlucht op het dak te belanden. Dat is toch wel een spannend gezicht! Met vakkundige precisie is de dakkapel door de monteurs op zijn plek gezet.

Om 14.00 uur was de klus geklaard. De monteurs hebben de dakkapel gemonteerd, waterdicht gemaakt en afgetimmerd. Na wat uitleg over de werking van de draaikiepramen en de zonwering konden wij de ruimte weer in gebruik nemen. De dakkapel monteurs hebben de zolder overigens keurig opgeruimd achtergelaten. Van mij krijgt de monteurs van Ruiter Dakkapellen een dikke pluim voor hun vakwerk.”

 

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat geheel vrijblijvend een dakkapel offerte opmaken passend bij uw persoonlijke wensen.