Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Betrouwbaar dakkapel advies (GD)

Mijn onrust is volledig weggenomen

9,6 voor professionaliteit en betrouwbaarheid

Voordat u in een dakkapel investeert, is het van belang u goed te laten adviseren. De specialisten van Ruiter Dakkapellen geven in de dakkapel showroom en vervolgens bij u thuis een geheel vrijblijvend dakkapel advies op maat. Uit onderzoek is gebleken dat onze dakkapel specialisten voor hun professionaliteit en betrouwbaarheid maar liefst een 9,6 kregen!
(Bron: Klantonderzoek Permanent Meten SIS bv)

Van rommelzolder naar luxe slaapkamer

Simone: ”Mijn droom was om van onze rommelzolder een heerlijke lichte slaapkamer te maken. Daarvoor wilde ik twee flinke dakkapellen laten plaatsen. Maar wat zou dat voor de dakconstructie betekenen? En moest er een vergunning worden aangevraagd? Ik had de bouwtekening van de woning en wat foto’s meegenomen en ik ben met de dakkapel specialist gaan zitten. De dakconstructie is nader bekeken tijdens de inmeet afspraak waardoor mijn onrust volledig is weggenomen. Ik kreeg bovendien handige tips. Zo hebben we gekozen voor schuivende knieschotten onder de dakkapel waardoor we extra bergruimte creëren.

 

Lekker nadoezelen

De zolder is een droomzolder geworden. Wat een licht en wat een ruimte! Het is heerlijk wakker worden in onze nieuwe slaapkamer. Met de afstandsbediening halen we vanuit bed de rolluiken op en kunnen dan nog even lekker nadoezelen."

 

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat geheel vrijblijvend een dakkapel offerte opmaken passend bij uw persoonlijke wensen.