Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Wanssum

Goed wonen in Wanssum
  • Stayerhofweg 7, 5861 EJ Wanssum

Dakkapel showroom in Wanssum

Bent u op zoek naar extra woongenot? Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen creëert u meer ruimte, licht en sfeer op uw bovenetage. In onze showroom Jacobs Dakbedekkingen in Wanssum, vlakbij Venray en Venlo, vindt u alle mogelijkheden om uw woonwens te realiseren!

Specialist in dakkapellen

Ruiter Dakkapellen is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van dakkapellen. Vele bewoners in Limburg profiteren dagelijks van de ruimtewinst door een dakkapel van Ruiter Dakkapellen. In de dakkapel showroom in Wanssum krijgt u een impressie van de vele modellen en opties. Bent u op zoek naar de perfecte dakkapel voor uw woning? Breng een bezoek aan de showroom of neem direct contact op!
 
Openingstijden Wanssum
  • Bezoek graag op afspraak, binnen onderstaande openingstijden.

    Ma t/m vr 8.00 tot 17.00 uur
    Za 8.00 tot 12.00 uur

    Bel 0478 53 17 95

Betrouwbare dakkapel leverancier

Ruiter Dakkapellen, uw dakkapel leverancier in Wanssum, heeft al meer dan 40 jaar ervaring en daar kunt u uw voordeel mee doen. Door ons volledig toe te leggen op het vervaardigen van dakkapellen, kunnen we topkwaliteit garanderen. Logisch, we doen immers niet anders. Alle dakkapellen worden in eigen fabrieken geproduceerd en op maat gemaakt. Voor iedere woonwens hebben wij een passende dakkapel!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Ruiter Dakkapellen Wanssum

De showroom in Wanssum is zes dagen per week op afspraak geopend. U kunt binnen lopen om de dakkapellen en vele opties op ware grootte te ervaren. U ziet direct wat een ruimte en luxe een Ruiter Dakkapel oplevert. Als u plannen heeft om onze showroom te bezoeken maak dan van te voren even een afspraak. Wij helpen uw graag met een advies en kunnen onder het genot van een kopje koffie uw wensen bespreken. Geheel vrijblijvend! Vergeet niet foto’s en tekeningen van uw woning mee te nemen.