Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Uden

Prachtig wonen in Uden
  • Loopkantstraat 18b, 5405 AC Uden

Ruime keuze voor dakkapellen, raamdecoratie en zonwering

Ruiter Dakkapellen is al 40 jaar de dakkapellen specialist van Nederland en heeft ook in de omgeving Noordoost-Brabant vele woningen voorzien van kwaliteitsdakkapellen. De jarenlange kennis, vakkundige monteurs, objectief dakkapel advies en het gebruik van uitsluitend A-kwaliteit materialen geeft u groot vertrouwen in onze dakkapellen. En met onze 15 jaar garantie weet u het zeker; "ik kies voor een kwaliteitsproduct voor mijn woning!"

Kunststof dakkapel; gebruiksgemak gegarandeerd!

Wilt u een dakkapel met een lange levensduur zonder onderhoud voor uw woning in Uden? Kies dan onze kunststof dakkapellen. Geen tijdrovende schildersklussen meer en kleurvastheid voor zeker 30 jaar. Ruiter Dakkapellen heeft verschillende mogelijkheden met kunststof. U kunt kiezen voor glad en strak of juist ambachtelijk vormgegeven met de kunststof houtnerflook. Niet van echt hout te onderscheiden! Op alle kunststof dakkapellen zit 15 jaar dakkapel garantie.
 
Openingstijden Uden
  • Di t/m vr 9.00 tot 17.30 uur
    Za 10.00 tot 16.00 uur

    Bel 088 4321 290

U wilt toch ook zien waarin u investeert?

Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom is ons advies grondig en objectief; wij laten het weten wanneer u aan kwaliteit en wooncomfort dreigt in te leveren. Denk bijvoorbeeld aan de ideale indeling van de zolder, de prijs/kwaliteit verhouding van het kozijn of constructie van de dakkapel. Kom vooral eens langs in de showroom, dan kunt u het zelf ervaren!

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Kom langs bij Ruiter Dakkapellen in Uden

Door de samenwerking met Topdeal Plaza kunt u in showroom Uden ook terecht voor de aankleding van uw dakkapel. Ruime keuze aan zonwering en raamdecoratie. Een totaaloplossing voor uw dak én gevel dus!