Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Nieuw Vennep XL

Fijn wonen in Nieuw Vennep
  • Pesetaweg 45, 2153 PJ Nieuw Vennep

Ruiter Dakkapellen Nieuw-Vennep XL

In de Ruiter Dakkapel showroom, van maar liefst 600m2, in Nieuw-Vennep XL bent u aan het juiste adres voor een kwaliteitsdakkapel. Met meer dan 40 jaar ervaring als dakkapellen specialist zijn wij ook in Nieuw-Vennep een betrouwbare leverancier. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel. In de showroom vindt u diverse dakkapel modellen op ware grootte. Voor uw woning in Nieuw-Vennep hebben wij een dakkapel advies op maat. 
 

Groter wonen tegen lage kosten

Groter wonen tegen lage kosten in Nieuw-Vennep - het kan! Met een dakkapel of dakopbouw realiseert u groot woongenot tegen een kleine investering, zeker in vergelijking met een uitbouw. De XL showroom in Nieuw-Vennep biedt een unieke samenwerking onder één dak. Ruiter Dakkapellen en Ploeg Kozijnen hebben de handen ineengeslagen om u een totaalpakket te kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen wij efficiënter te werk gaan. De systematiek van het zogenoemde 'lean bouwen' wordt toegepast. Dit betekent dat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. De kosten van onder meer transport, opslag en productie worden gedeeld door twee partijen. Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen kunt u tegen lage kosten uw huidige woning in Nieuw-Vennep binnen één dag voorzien van meer woonruimte.

 

Openingstijden Nieuw Vennep XL
  • Ma op afspraak
    Di t/m vr 10.00 tot 17.00 uur
    Za 10.00 tot 16.00 uur

    Bel 088 4321 270

Nieuw Vennep XL

Vrijblijvend dakkapel advies in Nieuw-Vennep XL

Graag ontvangen wij u in onze XL showroom Nieuw-Vennep voor een totaal oplossing voor uw dak en gevel. Door de samenwerking met Ploeg Kozijnen kunt u hier naast dakkapellen ook deuren, kozijnen en schuifpuien één op één bekijken. Onze specialisten geven u graag een geheel vrijblijvend advies.