Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Nieuw-Vennep

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Nieuw-Vennep

In de Ruiter Dakkapel showroom, van maar liefst 600m2, in Nieuw-Vennep bent u aan het juiste adres voor een kwaliteitsdakkapel. Met meer dan 40 jaar ervaring als dakkapellen specialist zijn wij ook in Nieuw-Vennep een betrouwbare leverancier. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel.

Openingstijden en adres Nieuw-VennepDi t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw Vennep

088 4321 270
advies@ruiterdakkapellen.nl*

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.


Vrijblijvend dakkapel advies in Nieuw-Vennep

In de showroom van Nieuw-Vennep vindt u Ruiter Dakkapellen en Ploeg Kozijnen onder één dak. U bent bij ons aan het juiste adres voor alles op het gebied van kunststof kozijnen en dakkapellen.

Wij ontvangen u graag in onze showroom Nieuw-Vennep voor een totaal oplossing voor uw dak en gevel. Onze specialisten geven u graag een geheel vrijblijvend advies.

Maatregelen m.b.t. het corona virus - update 24 maart

Ruiter Dakkapellen volgt de adviezen van het RIVM. Voor nu houdt dat het volgende in:

  • Geen handen schudden
  • Bij gezondheidsklachten blijven onze werknemers thuis 
  • Wij houden rekening met de onderlinge afstand van 1,5 meter


Showrooms en afspraken

  • Winkels zijn verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden, bijvoorbeeld via een deurbeleid. Wij zien er bij onze showrooms op toe dat er niet te veel mensen binnen zijn én dat er voldoende afstand wordt gehouden. Houd hier zelf a.u.b. ook rekening mee als u een van onze showrooms bezoekt;
  • De showrooms zijn geopend volgens de tijden op deze pagina.
  • Voor de inmetingen en plaatsingen geldt ook dat deze doorgaan, met inachtneming van de eerder genoemde adviezen van het RIVM.

Indien u zelf gezondheidsklachten heeft, neem dan contact met ons op. De showroomafspraak kan dan telefonisch plaatsvinden of we kunnen de afspraak verplaatsen. Heeft u geen klachten, maar voelt u zich toch prettiger bij een telefonische afspraak, laat ons dit dan weten door contact op te nemen met de betreffende showroom.


Productie, plaatsing, montage en service

In de dakkapellenfabriek gaat de productie door, tevens kan de montage en service van de dakkapellen bij u thuis doorgaan met inachtneming van de adviezen van het RIVM.

Showrooms en contact

Afspraak met een adviseur plannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak met een adviseur in te plannen. De adviseur neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Maakt u in deze periode liever geen afspraak in de showroom, dat begrijpen wij. Kies dan bij het veld 'Showroom' voor 'Telefonisch'.

Vælg dato

Wat zijn de mogelijkheden?

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Groter wonen tegen lage kosten

Groter wonen tegen lage kosten in Nieuw-Vennep - het kan! Met een dakkapel of dakopbouw realiseert u groot woongenot tegen een kleine investering, zeker in vergelijking met een uitbouw. De XL showroom in Nieuw-Vennep biedt een unieke samenwerking onder één dak. Ruiter Dakkapellen en Ploeg Kozijnen hebben de handen ineengeslagen om u een totaalpakket te kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen wij efficiënter te werk gaan. De systematiek van het zogenoemde 'lean bouwen' wordt toegepast. Dit betekent dat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. De kosten van onder meer transport, opslag en productie worden gedeeld door twee partijen. Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen kunt u tegen lage kosten uw huidige woning in Nieuw-Vennep binnen één dag voorzien van meer woonruimte.