Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Nieuw-Vennep

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Nieuw-Vennep

In de Ruiter Dakkapel showroom, van maar liefst 600m2, in Nieuw-Vennep bent u aan het juiste adres voor een kwaliteitsdakkapel. Met meer dan 40 jaar ervaring als dakkapellen specialist zijn wij ook in Nieuw-Vennep een betrouwbare leverancier. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel. In de showroom vindt u diverse dakkapel modellen op ware grootte. Voor uw woning in Nieuw-Vennep hebben wij een dakkapel advies op maat. 

Openingstijden en adres Nieuw-Vennep

Met afspraak
Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw Vennep

088 4321 270
advies@ruiterdakkapellen.nl

Maakt u alstublieft eerst een afspraak, zodat we u beter kunnen helpen ivm grote drukte in onze showroom Nieuw-Vennep. Na ontvangst van onderstaand formulier neemt onze adviseur in Nieuw-Vennep contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Vrijblijvend dakkapel advies in Nieuw-Vennep

In de showroom van Nieuw-Vennep vindt u Ruiter Dakkapellen en Ploeg Kozijnen onder één dak. U bent bij ons aan het juiste adres voor alles op het gebied van kunststof kozijnen en dakkapellen. De adviseurs van Ploeg Kozijnen en een verkoopadviseur van Ruiter Dakkapellen staan voor u klaar! Wij ontvangen u graag in onze showroom Nieuw-Vennep voor een totaal oplossing voor uw dak en gevel.

Door de samenwerking met Ploeg Kozijnen kunt u hier naast dakkapellen ook deuren, kozijnen en schuifpuien één op één bekijken. Onze specialisten geven u graag een geheel vrijblijvend advies.


Afspraak met een adviseur plannen

Vul onderstaand formulier in om een afspraak met een adviseur in te plannen. De adviseur neemt contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Vælg dato

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Groter wonen tegen lage kosten

Groter wonen tegen lage kosten in Nieuw-Vennep - het kan! Met een dakkapel of dakopbouw realiseert u groot woongenot tegen een kleine investering, zeker in vergelijking met een uitbouw. De XL showroom in Nieuw-Vennep biedt een unieke samenwerking onder één dak. Ruiter Dakkapellen en Ploeg Kozijnen hebben de handen ineengeslagen om u een totaalpakket te kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen wij efficiënter te werk gaan. De systematiek van het zogenoemde 'lean bouwen' wordt toegepast. Dit betekent dat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. De kosten van onder meer transport, opslag en productie worden gedeeld door twee partijen. Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen kunt u tegen lage kosten uw huidige woning in Nieuw-Vennep binnen één dag voorzien van meer woonruimte.