Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Nieuw-Vennep

Laat u inspireren in onze showroom

Ruiter Dakkapellen Nieuw-Vennep

In de Ruiter Dakkapel showroom, van maar liefst 600m2, in Nieuw-Vennep bent u aan het juiste adres voor een kwaliteitsdakkapel. Met meer dan 40 jaar ervaring als dakkapellen specialist zijn wij ook in Nieuw-Vennep een betrouwbare leverancier. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die worden vervaardigd tot een hoogwaardige dakkapel.

Openingstijden en adres Nieuw-VennepDi t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
Za 10.00 tot 16.00 uur

Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw Vennep

088 4321 270
advies@ruiterdakkapellen.nl*

* Vermeld a.u.b. in uw e-mails uw postcode en huisnummer, zodat wij uw bericht sneller kunnen behandelen.


Moet ik een afspraak maken?

Ja, maakt u alstublieft eerst een persoonlijk advies afspraak.

Wij werken op afspraak, zodat wij iedereen een veilig bezoek aan onze showroom kunnen bieden. Wij willen iedereen voldoende tijd en ruimte geven om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Om uw showroombezoek voor te bereiden, vragen wij u het formulier 'Persoonlijk advies', onderaan deze pagina in te vullen. De adviseur in de showroom neemt dan contact met u op om uw wensen te bespreken en een afspraak te plannen.

Ruiter Dakkapellen en RIVM richtlijnen - update 6 mei 2020

Woensdag 6 mei heeft het kabinet versoepelingen aangekondigd van de maatregelen rondom het coronavirus. De versoepelingen hebben geen grote gevolgen voor de werkwijze van Ruiter Dakkapellen. Wij willen u er met name op wijzen dat wij in onze showrooms op afspraak werken, om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk in de showrooms aanwezig zijn. Lees hier verder wat de maatregelen voor Ruiter Dakkapellen inhouden.

Lees verder

 
powered by Typeform

Wat zijn de mogelijkheden?

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Groter wonen tegen lage kosten

Groter wonen tegen lage kosten in Nieuw-Vennep - het kan! Met een dakkapel of dakopbouw realiseert u groot woongenot tegen een kleine investering, zeker in vergelijking met een uitbouw. De XL showroom in Nieuw-Vennep biedt een unieke samenwerking onder één dak. Ruiter Dakkapellen en Ploeg Kozijnen hebben de handen ineengeslagen om u een totaalpakket te kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen wij efficiënter te werk gaan. De systematiek van het zogenoemde 'lean bouwen' wordt toegepast. Dit betekent dat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. De kosten van onder meer transport, opslag en productie worden gedeeld door twee partijen. Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen kunt u tegen lage kosten uw huidige woning in Nieuw-Vennep binnen één dag voorzien van meer woonruimte.