Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

IJsselstein

Geniet van meer wooncomfort in IJsselstein
  • Boerhaaveweg 4 (pand Veldhoen), 3401 MN IJsselstein

Ruiter, de dakkapel specialist van IJsselstein

Woont u in de regio Utrecht en bent u op zoek naar een dakkapel specialist? In de showroom van Ruiter Dakkapellen in IJsselstein kunt u diverse dakkapel modellen met elkaar vergelijken. Ervaar direct wat een dakkapel aan extra licht en ruimte op uw zolderverdieping oplevert. In het dakkapelcentrum IJsselstein kunt u terecht voor een advies op maat. Voor elk type woning hebben wij een passende dakkapel. Door de samenwerking met Veldhoen zonwering kunt u bovendien terecht voor de complete aankleding van uw woning; zonwering, raamdecoratie, buitenleven en gordijnen. 

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Openingstijden IJsselstein
  • Di t/m vr 09.00 tot 17.00 uur
    Za 10.00 tot 16.00 uur

    Bel 088 4321 230

Wij zien u graag bij Ruiter Dakkapellen in IJsselstein

Wilt u een vrijblijvend advies op maat? Kom langs in ons dakkapelcentrum IJsselstein. Onze vakkundige adviseurs helpen u graag een passende keuze te maken voor de perfecte dakkapel en zolder oplossing.

Betrouwbare dakkapel leverancier

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring heeft Ruiter Dakkapellen een streepje voor als dakkapel leverancier. De jarenlange kennis, de vakkundige monteurs en het objectief dakkapel advies heeft geleid tot groot vertrouwen in onze dakkapellen. Al onze dakkapellen worden op maat gemaakt en in eigen fabriek geproduceerd volgens de uw eigen wensen. Het transport, hijsen en plaatsen van de dakkapel wordt in eigen beheer uitgevoerd, hierdoor houden we het overzicht en kan de hele plaatsing goed begeleid worden. Maar ook na de plaatsing bieden wij u de service die u van een betrouwbare leverancier kunt verwachten: garantie op de dakkapel en een jaarlijkse onderhoudsbeurt.