Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Hoorn

Beter wonen in Hoorn
  • Scheldeweg 2, 1628 PZ Hoorn

Ruiter dakkapellen, al 40 jaar een begrip

Het oosten van West-Friesland en De Streek wordt bediend door de Ruiter Dakkapellen showroom in Hoorn. Al 40 jaar is Ruiter een begrip in deze regio (en ver daarbuiten natuurlijk). Jarenlange kennis, vakkundige monteurs, objectief dakkapel advies en het gebruik van uitsluitend A-kwaliteit materialen zorgen voor groot vertrouwen in onze dakkapellen. In Hoorn zijn vele woningen voorzien van onze kwaliteitsdakkapellen mét uitstekende garantie. 

Ruiter dakkapellen Hoorn

Uw Ruiter dakkapel kan uitgebreid worden met diverse opties en accessoires. Kom bij ons langs in de showroom van Hoorn om alle mogelijkheden te bekijken. Door de samenwerking met Interform zonwering & interieur kunt u ook terecht voor de verdere aankleding van uw dakkapel. Zo bieden wij u een compleet pakket, gegarandeerd een betrouwbaar kwaliteitsproduct.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

 
Openingstijden Hoorn
  • Di t/m vr 12.30 tot 17.00 uur
    Za 10.00 tot 16.00 uur

    Bel 088 4321 210

Dakkapel advies in de showroom

Bent u nieuwsgierig naar wat een dakkapel voor uw zolder kan doen? Met een Ruiter dakkapellen specialist kunt u in de showroom van Hoorn verder nadenken over de ideale zolderindeling en welke dakkapel het beste past bij de uitstraling van uw huis? Een advies op maat waarbij aan alles wordt gedacht. Wij helpen u graag!