Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

Hoorn

Onbemande showroom
  • Scheldeweg 2, 1628 PZ Hoorn

Ruiter dakkapellen, al 40 jaar een begrip

Het oosten van West-Friesland en De Streek wordt bediend door de Ruiter Dakkapellen showroom in Hoorn. Al 40 jaar is Ruiter een begrip in deze regio (en ver daarbuiten natuurlijk). Jarenlange kennis, vakkundige monteurs, objectief dakkapel advies en het gebruik van uitsluitend A-kwaliteit materialen zorgen voor groot vertrouwen in onze dakkapellen. In Hoorn zijn vele woningen voorzien van onze kwaliteitsdakkapellen mét uitstekende garantie. 

Ruiter dakkapellen Hoorn

Onze showroom in Hoorn is onbemand. U kunt gerust even binnenlopen, de adviseur is echter alleen op afspraak aanwezig. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met showroom Heerhugowaard.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

 
Openingstijden Hoorn
  • Adviseur op afspraak aanwezig.

    Bel 088 4321 260

Dakkapel advies in de showroom

Bent u nieuwsgierig naar wat een dakkapel voor uw zolder kan doen? Met een Ruiter dakkapellen specialist kunt u in de showroom verder nadenken over de ideale zolderindeling en welke dakkapel het beste past bij de uitstraling van uw huis? Een advies op maat waarbij aan alles wordt gedacht. Wij helpen u graag!