Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Amsterdam XL

Binnenkort - Meer wooncomfort voor uw woning in Amsterdam
  • Van der Madeweg 31, 1099 BS Amsterdam

Ruiter Dakkapellen is uw dakkapel specialist in Amsterdam

Heeft u behoefte aan meer ruimte en comfort voor uw woning in Amsterdam en omgeving? Met een Ruiter Dakkapel verandert uw zolder in een extra woonetage! Ruiter Dakkapellen is al 40 jaar dé dakkapellen specialist van de regio Amsterdam. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen en goed opgeleide vakmensen voor het beste resultaat. En met de 15 jaar garantie weet u het zeker; een Ruiter Dakkapel is een kwaliteitsproduct voor jarenlang woonplezier!

Volwaardige woonetage voor uw woning in Amsterdam

De zolder is in veel woningen in Amsterdam een inefficiënte ruimte. Door de schuine wanden wordt het al snel gebruikt als opslagruimte. Het gebruiksoppervlak wordt door een dakkapel vergroot waardoor de zolder een volwaardige woonetage wordt. Denk bijvoorbeeld aan een riante slaapkamer of compleet thuiskantoor. De keuze voor een Ruiter dakkapel is een waardevaste investering voor direct woongenot, maar ook bij de verkoop van uw woning in Amsterdam.
 
Openingstijden Amsterdam XL
  • Binnenkort geopend

    Bel 088 4321 200

Ruiter Dakkapellen in Amsterdam

Onze showroom in Amsterdam is in samenwerking met Rab Bouwcenter. De showroom is een echte speciaal zaak waar u de producten op ware grootte kunt bekijken. En naast dakkapellen ook terecht kunt voor vele andere bouwmaterialen zoals tegels en deuren.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.