Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Almere XL

Royaal wonen en genieten in Almere
  • Annie M.G. Schmidtweg 134, 1321 NB Almere

Een ruim aanbod dakkapellen in Almere XL

Woont u in Almere of omgeving en bent u op zoek naar een dakkapel? Bij Ruiter Dakkapellen in Almere kunt u direct een dakkapel uitzoeken die bij uw woning past. In het sfeervolle dakkapelcentrum kunt u meerdere modellen met elkaar vergelijken. Zo kunt u gelijk ervaren hoeveel extra licht en ruimte een dakkapel oplevert. Voor elk type huis hebben wij een dakkapel op maat.

Betrouwbare dakkapel leverancier

Ruiter Dakkapellen heeft al bijna 40 jaar ervaring en daar kunt u uw voordeel mee doen. Onze jarenlange ervaring levert kwaliteit en betrouwbaarheid op. Alle dakkapellen worden in eigen fabriek geproduceerd en op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Dakkapel transport en plaatsing gebeurt in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij het gehele plaatsingsproces perfect op elkaar afstemmen.

 

Openingstijden Almere XL
  • Ma op afspraak
    Di t/m vr 10.00 tot 17.00 uur
    Za 10.00 tot 15.00 uur

    Bel 088 4321 200

Vervangen oude dakkapel

Is uw huidige dakkapel aan vervanging toe of bent u het onderhoud van uw oude dakkapel zat? Ook in Almere en omstreken vervangt Ruiter Dakkapellen bestaande dakkapellen voor een onderhoudsarme nieuwe dakkapel. De oude dakkapel wordt verwijderd en desgewenst afgevoerd. Het hele uitvoeringsproces inclusief plaatsing van de nieuwe dakkapel kost hooguit één dag. 

Ruiter Dakkapellen Almere XL

Breng een bezoek aan het dakkapelcentrum Almere. Onze dakkapel specialisten gaan even rustig met u zitten om de wensen in kaart te brengen en een passende offerte te maken. Geheel vrijblijvend.