Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

360° Wonen

Virtual Reality ervaring in de showroom
  • Showroom Barendrecht, Showroom Nieuw-Vennep

Virtual Reality dakkapel ervaring met 360° Wonen

In de showroom van Barendrecht en Nieuw-Vennep kunt u met 360° Wonen een virtual reality dakkapel ervaring beleven. Een levensechte ervaring die laat zien hoe een dakkapel of dakopbouw extra woonruimte oplevert. U waant zich in een compleet ingerichte zolderverdieping met uitzicht en u kunt zelfs de dakkapel van de buitenkant, op grote hoogte, bekijken. Een niet te missen ervaring die u helpt bij het aanschaf proces van een dakkapel of dakopbouw. 

Ruimte met een Ruiter Dakkapel

Ruiter Dakkapellen is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van dakkapellen. Al veel woningen profiteren dagelijks van de ruimtewinst door een dakkapel van Ruiter Dakkapellen. In onze showrooms adviseren wij u over de vele dakkapel mogelijkheden en krijgt u een impressie van alle modellen en opties. Bent u op zoek naar de perfecte dakkapel voor uw woning? Maak een afspraak met het aanvraag formulier, of neem eerst contact op voor een virtual reality dakkapel ervaring!
 
Openingstijden 360° Wonen
  • Di t/m vr. 09.00 en 17.00 uur
    Alleen op afspraak

    Bel 088 4321 250
    Bel 088 4321 270

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.