Dakkapel vergunningsvrij? Witte dakkapel met plat dak.

Zolder verbouwen tot muziekstudio

Creëer stahoogte op uw lage zolderverdieping!

Afspraak maken

Dakkapel met een slepend dak en verlegde nok

Met een dakkapel creëert u meer licht en ruimte op uw zolderetage. Weet u al wat u met die extra ruimte gaat doen? Deze animatie laat een muziekstudio zien. Een eigen geluid - een eigen stek met een dakkapel van Ruiter. 

Uw zolderkamer anders inrichten?

Wilt u uw zolderkamer nu anders inrichten? Misschien is het nu de tijd om uw zolder te gaan inrichten tot een functionele ruimte. Een nieuwe slaapkamer voor uzelf of voor de kinderen, of misschien een ruim en licht kantoor? Met een dakkapel van Ruiter Dakkapellen hebt u al een aardige stap gezet tot het compleet anders inrichten van de zolderkamer.

Een geheel andere inrichting van de zolder

Wij zorgen al bijna jaar lang voor metamorfoses van allerlei zolders. U hebt keuze uit vele modellen dakkapellen die meer ruimte en lichtval creëren op de zolder. Voor wij starten met het inrichten van uw zolderkamer maakt u eerst een zolderindeling. Daarna gaat ons deskundig team te werk aan uw zolder voor een complete transformatie. Voor het inrichten van uw zolderkamer heeft u keuze uit:

  • dakkapellen voor meer ruimte en meer licht;

  • dakramen voor nog meer extra daglicht;

  • schuivende knieschotten voor extra bergruimte onder uw dakkapel.

Ruiter Dakkapellen vestiging Eemnes. Showroom kleine prefab dakkapellen.

Onze dakkapel showrooms door heel Nederland

Voor het bezichtigen van ons assortiment voor het inrichten van uw zolderkamer komt u gerust langs bij één van onze dakkapel showrooms. Onze adviseurs geven u een deskundig advies passend bij  uw wensen.

Onze vestigingen