Dakkapel in slaapkamer binnenaanzicht

Innovatieve oplossingen voor uw woning

Ontdek meer

Elke dag maken we mensen blij met meer leefruimte, volop licht en extra wooncomfort. Ruiter Dakkapellen tovert al meer dan 45 jaar donkere zolders om naar volwaardige woonetages.

Een dakkapel in één dag: efficiënt verbouwen

Vooral in deze oververhitte tijden op de woningmarkt zijn onze ruimdenkende oplossingen meer dan ooit dé uitkomst om woonwensen te realiseren en leiden onze dakkapellen tot een waardevermeerdering van uw huis.

Hard werken, eerlijk zaken doen en blijven innoveren. Dat zijn volgens Ruiter van Ruiter Dakkapellen al meer dan 45 jaar de geheime ingrediënten van het succesrecept. Als één van de eerste dakkapel aanbieders opende Ruiter Dakkapellen locaties waar klanten het model en materiaal van hun voorkeur zelf kunnen kiezen. Ook specialiseerde wij ons in het maken van prefab dakkapellen in eigen fabriek. Dit voorwerk bespaart veel tijd en werk tijdens de verbouwing, waardoor een dakkapel plaatsen meestal in één dag gepiept is. Deze zeer efficiënte manier van verbouwen geeft u daardoor zo min mogelijk overlast. Niek Ruiter: ’Daarmee hebben we de markt opengebroken.’


Slimme ruimte oplossingen

Soms is investeren in je koopwoning door middel van dakkapel een slimmere keuze dan verhuizen. Je spaart geld uit voor een verhuizing, profiteert zelf van een heerlijk ruim huis in de vorm van een extra slaapkamer of een kantoorruimte. En wanneer je gaat verkopen, haal je deze investering er zeker weten uit. Helemaal met de dakkapel opties die je dakkapel afmaken, van zonwering in de dubbele beglazing tot airconditioning. 

Wilt u meer weten?

Ervaren wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? Ervaar de ruimte, het licht en de kwaliteit van onze dakkapellen in een van onze vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Lees dan ons inspiratiemagazine voor alle mogelijkheden!

ruiter_dakkapellen_magazine-(2).png

Ja, ik wil een online dakkapel inspiratiemagazine ontvangen!

Ons inspiratiemagazine is een absolute aanrader als u nog niet precies weet wat er allemaal mogelijk is. Wij laten u zien wat een dakkapel met de ruimte en licht op een zolder kan doen. Mogelijk inspireert dit u ook om van uw donkere zolder uw favoriete ruimte te maken. In het magazine komen alle mogelijkheden langs. Denk aan:

  • De keuze voor een type dakconstructie

  • De uitstraling aan de buitenkant, passend bij uw woning

  • Materiaalkeuze als kunststof, hout, houtlook of zink

  • De extra opties en keuze in accessoires.

Aanvragen