Ruiter Dakkapellen, ruimte om te groeien

LifeStyle Experience RTL deel 2

Kijkje bij de dakkapel productie

Over dakkapellen en dakopbouwen, een kijkje in de productie

Bouw uw zolder om tot de gewenste kamer van uw dromen. Met een dakkapel of dakopbouw wordt uw donkere zolder getransformeerd tot volwaardige etage. Meer licht en ruimte voor de nieuwe kantoorruimte, badkamer of slaapkamer.

Dakkapel interieur aftimmeren

Geen zin om te klussen? Het aftimmeren kunt u ook aan ons over laten. Uw dakkapel wordt vakkundig afgetimmerd en behang- en schilder-klaar opgeleverd. U kunt direct beginnen met de inrichting van de nieuwe zolderkamer! De werkzaamheden bestaan uit het afwerken van de binnenzijde met een gipsplaat plafond, plinten, afwerklatten en een vensterbank. U kunt het aftimmeren van het dakkapel interieur ook uitbreiden met het plaatsen van handige knieschotten en het aanhelen van een scheidingswand. Zo wordt de zolder de ruimte waar u altijd van hebt gedroomd! Onze vakmensen zorgen voor een zorgvuldige aftimmering die goed wordt afgestemd op uw dakconstructie.

Zelf doen? Het aftimmerpakket!

Wilt u het aftimmeren zelf doen? Dat kan ook! Bestel het Ruiter Dakkapellen aftimmerpakket gevuld met gipsplaten, rachels, plinten en een vensterbank en u kunt geheel op eigen tempo aan de slag.