Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dovenfabriek De Verbinding

Kans op de arbeidsmarkt

Unieke samenwerking met fabriek De Verbinding

Ruiter Dakkapellen werkt voor de productie van haar dakkapellen samen met De Verbinding B.V. Een unieke fabriek waar dove werknemers een kans op de arbeidsmarkt krijgen en dakkapellen maken van hoge kwaliteit. Zij maken naast de mooiste dakkapellen, ook schuifpuien en kozijnen van kunststof of aluminium.

Commercieel bedrijf met maatschappelijke taak

De Verbinding is een op-en-top commercieel bedrijf mét maatschappelijke taak. Een volwaardig bedrijf wat onder de zelfde randvoorwaarden wordt beoordeeld als ieder ander bedrijf. Deze vorm van sociaal ondernemen schept werkgelegenheid voor doven en haalt het beste uit ze naar boven. Met een Ruiter Dakkapel steunt u dus een belangrijk initiatief.

Een vak apart

Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een dakkapel? Of beter nog; bij de realisatie van uw nieuwe slaapkamer, hobbykamer, of misschien wel thuiskantoor? Hoe weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden wanneer u aan uw woning gaat verbouwen.

Wat u doet, doet u goed!

Wat u aan uw woning doet moet goed zijn! Zeker wanneer het uw dak betreft. Dit dak beschermt u tegen weer en wind. Werk voor een specialist dus! Ruiter Dakkapellen is zo'n specialist. Wij werken volgens onze eigen, beproefde en unieke werkwijze Wij luisteren naar uw wensen en maken het u makkelijk dankzij 40 jaar ervaring. U bent zeker van jarenlang extra wooncomfort. Lees alles wat u wilt weten op de website en u bent van harte welkom voor vrijblijvend advies in onze showrooms.