Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Zuid-Holland

Wonen in de Randstad

Voor een dakkapel in Zuid-Holland gaat u naar Ruiter Dakkapellen

Bent u op zoek naar een dakkapel en woont u in Zuid-Holland? Kom dan eens langs in onze showroom in IJsselstein of Barendrecht, onze adviseurs kunnen u uitgebreid informeren en adviseren. Als u kies voor Ruiter Dakkapellen dan kiest u voor:
  • Betrouwbaarheid; al 40 jaar ervaring;
  • Vakkundigheid; meer dan 15.000 dakkapellen geleverd door heel Nederland;
  • Transparant dakkapel proces; alles gebeurt in eigen beheer van dakkapel ontwerp tot en met de plaatsing;
  • Professioneel advies; in de dakkapel showrooms door heel Nederland staan de dakkapel specialisten voor u klaar.

Grote keuze en maatwerk

In onze dakkapelshowrooms vindt u dakkapellen op ware grootte. Voor elke woning hebben wij een bijpassende dakkapel. Of u nu kiest voor een landelijke houten dakkapel of een moderne kunststof dakkapel met Keralit bekleding. Bij ons is geen enkele dakkapel gelijk, want elke dakkapel is maatwerk. U kunt uw dakkapel uitbreiden met vele accessoires als bijvoorbeeld ZHR++ glas, elektrisch bedienbare zonwering, ventilatierooster en climate control (airco).

Snel geleverd

De dakkapellen kunnen snel worden geleverd. Dit komt doordat we het volledige proces in eigen hand hebben. Met de supersnelle service kan de dakkapel al binnen enkele weken op uw dak geïnstalleerd worden. 

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

En hoe zit het met de vergunning?

Voor het plaatsen van een dakkapel is in sommige gevallen een vergunning nodig. Informeer bij uw gemeente in Zuid-Holland wat de regels zijn met betrekking tot het plaatsen van een dakkapel. De richtlijnen voor het vergunningsvrij plaatsen staan op onze dakkapel vergunning pagina. Mocht er een omgevingsvergunning nodig zijn dan kan Ruiter Dakkapellen deze aanvraag voor u verzorgen. Wel zo gemakkelijk. Onze afdeling vergunningen doet dit dagelijks en kent inmiddels het klappen van de zweep. Zo wordt u volledig ontzorgt en kunt u uitkijken naar het moment dat de dakkapel op uw dak geplaatst wordt. Bekijk onderstaande video's over de richtlijnen m.b.t. het plaatsen van een dakkapel en eventueel benodigde vergunningen.

 

Ruiter Dakkapellen Zuid-Holland

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert? Breng een bezoek aan de showroom in IJsselstein of Barendrecht en laat u geheel vrijblijvend adviseren door de professionele specialisten.