Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Nunspeet

Kunstenaarsdorp in het hart van de Veluwe

Dakkapel in Nunspeet

De, in het hart van de Veluwe gelegen, gemeente Nunspeet is al sinds de 19e eeuw zeer in trek als toeristische bestemming door zijn ligging op de scheiding van het bosrijke Veluwe massief en het Veluwemeer. Zijn naam “Kunstenaarsdorp” heeft het ook te danken aan de vele kunstenaars die Nunspeet hebben bezocht als dankbaar onderwerp voor hun studies. Wanneer u in deze gemeente woont, wilt u hier natuurlijk graag blijven wonen.

Mocht het nodig zijn, bijvoorbeeld doordat de gezinssituatie wijzigt, om de slaapkamers uit te breiden dan kan het een goed idee zijn de zolderverdieping eens aan te pakken. Met de toevoeging van een dakkapel wordt de ruimte groter en lichter en is er een schitterende slaapkamer van te maken.

Vanwege zijn bijzondere ligging is het te begrijpen dat de gemeente Nunspeet eisen stelt aan de te plaatsen dakkapellen. Reden om bij het omgevingsloket van de gemeente na te vragen of een dakkapel plaatsen is toegestaan en of er een omgevingsvergunning voor moet worden aangevraagd.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.

Omgevingsvergunning aanvragen

Mocht er een omgevingsvergunning nodig zijn dan kan Ruiter Dakkapellen deze aanvraag voor u verzorgen. Zo nemen wij u alle zorg uit handen. Wij hebben een gespecialiseerde en deskundige afdeling die de aanvragen voor een omgevingsvergunning behandelt. Onze goede contacten met de gemeente, onze jarenlange ervaring en de professionele tekeningen van onze ontwerpafdeling versoepelen uw dakkapel aanvraag aanzienlijk. Fouten en vertraging worden voorkomen. Uiteindelijk is ons doel een dakkapel op uw dak te plaatsen die aan al uw wensen voldoet en in overeenstemming is met de eisen van de gemeente Nunspeet. Bekijk hieronder een video over het regelen van een vergunning. 

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Kom langs in de dakkapel showroom

In de dakkapel showroom kunt u dakkapellen op ware grootte bekijken en in een gesprek met een dakkapel adviseur wordt er gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt van ons een offerte op maat. Geheel vrijblijvend. Als u in Nunspeet woont, kunt u naar de showroom IJsselstein gaan. Kom langs! Wij helpen u graag uw dromen te realiseren.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.