Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Harderwijk

Schilderachtig en knus aan de rand van de Veluwe

Dakkapel Harderwijk

Aan de rand van de Veluwe en met het water van de randmeren langszij ligt Harderwijk. De schilderachtige binnenstad is in 1969 tot beschermd stadsgezicht verklaard en telt vele rijksmonumenten. Het is een knus stadje waar gastvrijheid, gezelligheid en culinair genieten belangrijke pijlers zijn. Iedereen kent Harderwijk natuurlijk ook van het Dolfinarium, een zeezoogdierenpark, dat jaarlijks vele bezoekers trekt. Harderwijk kent veel toerisme. Elke jaar wordt in juni het toeristenseizoen geopend met de Aaltjesdagen. 

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.

Mag u zo maar een dakkapel plaatsen in Harderwijk

Voor het plaatsen van een dakkapel gelden in Harderwijk een aantal regels. U moet aan de eisen voldoen die in uw gemeente van toepassing zijn. Vaak mag een dakkapel vergunningsvrij geplaatst worden, maar om dit zeker te weten kunt u bij uw gemeente een vergunningscheck te doen via het Omgevingsloket. Op onze dakkapel vergunning pagina kunt u meer lezen over de richtlijnen vergunningsvrij plaatsen. Of bekijk onderstaande video waarin uitgelegd wordt hoe het zit met een dakkapel vergunning. 

Omgevingsvergunning aanvragen

Mocht er een omgevingsvergunning nodig zijn dan kan Ruiter Dakkapellen deze aanvraag voor u verzorgen. Wij nemen u alle zorg uit handen. Onze gespecialiseerde en deskundige afdeling die de aanvragen voor een omgevingsvergunning behandelt, doet dit dagelijks en kent daarom het klappen van de zweep. Onze professionals hebben uitstekende contacten met de gemeente en zij zorgen ervoor dat uw dakkapel vergunning aanvraag soepel verloopt. Fouten en vertraging worden voorkomen. Uiteindelijk is ons doel een dakkapel op uw dak te plaatsen die aan al uw wensen voldoet en in overeenstemming is met de eisen van de gemeente Harderwijk.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Kom langs in de dakkapel showroom

In de dakkapel showroom kunt u dakkapellen op ware grootte bekijken en in een gesprek met een dakkapel adviseur wordt er gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt van ons een offerte op maat. Geheel vrijblijvend. Kom langs in bijvoorbeeld showroom IJsselstein. Wij helpen u graag uw dromen te realiseren. 

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.