Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Enschede

Ondernemende en tolerante leefstad

Dakkapel vergunning gemeente Enschede

Enschede is een ondernemende en tolerante leefstad. Een stad met een gemoedelijke sfeer waar je je snel thuis voelt. Een mentaliteit van harde werkers met vele nationaliteiten die de stad laten bruisen met een internationaal karakter. Het Epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland. Zijn universiteit en Kennispark Twente zijn buiten de landsgrenzen bekend. Enschede is ook de thuisbasis van die fantastische voetbalclub. Het is een stad om lief te hebben, om te studeren, te werken en te blijven wonen. 
Uw huis wilt u optimaal benutten. Wanneer uw situatie vraagt om wat meer ruimte in huis is het een goed idee om de zolderverdieping met behulp van een dakkapel om te toveren tot een prettige, ruime en lichte ruimte waar u zich terug kunt trekken voor uw hobby of studie. Bovendien is een dakkapel, wanneer deze professioneel is gebouwd en geplaatst, een goede investering in uw woning.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.

Mag u zo maar een dakkapel plaatsen

Om een dakkapel te mogen plaatsen moeten u aan een aantal eisen voldoen. Valt uw woning onder beschermd stadsgezicht of is het een beeldbepalend pand of op een andere manier in strijd met de eisen van de gemeente Enschede. Redenen genoeg om bij  de gemeente een vergunningscheck te doen via het Omgevingsloket. Op onze dakkapel vergunning pagina kunt u meer lezen over de richtlijnen vergunningsvrij plaatsen. Of bekijk onderstaande video waarin uitgelegd wordt hoe het zit met een dakkapel vergunning. 

Omgevingsvergunning aanvragen

Mocht er een omgevingsvergunning nodig zijn dan kan Ruiter Dakkapellen deze aanvraag voor u verzorgen. Zo nemen wij u alle zorg uit handen. Wij hebben een gespecialiseerde en deskundige afdeling die de aanvragen voor een omgevingsvergunning behandelt. Onze goede contacten met de gemeente, onze jarenlange ervaring en de professionele tekeningen van onze ontwerpafdeling versoepelen uw dakkapel aanvraag aanzienlijk. Fouten en vertraging worden voorkomen. Uiteindelijk is ons doel een dakkapel op uw dak te plaatsen die aan al uw wensen voldoet en in overeenstemming is met de eisen van de gemeente Enschede.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.