Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Dordrecht

Historische stad aan waterknooppunt

Dakkapel Dordrecht

Op een eiland omsloten door brede rivieren ligt de Zuid-Hollandse drechtstad Dordrecht. Bij Dordrecht komen drie rivieren samen en deze vormen samen het drukst bevaren waterknooppunt van Europa. Dordrecht kent vele monumenten en is een stad met een historisch karakter. De Grote Kerk is het bekendste monument van Dordrecht en daardoor het herkenningspunt van de stad. Het Nationaal Park De Biesbosch is vanuit Dordrecht goed bereikbaar. Deze Hollandse jungle is beschermd natuurgebied waar je avonturen kunt beleven. 

Ruiter Dakkapellen heeft showrooms door heel Nederland. Woont u in Dordrecht dan is de showrooms in Roosendaal voor u goed bereikbaar. Met een dakkapel zorgt u voor meer licht en ruimte op uw zolderverdieping. Zonder dat u hoeft de verhuizen, realiseert u met een dakkapel een compleet nieuwe etage in uw woning in Dordrecht. Een makkelijke en relatief goedkope oplossing. U geniet nog van vele jaren extra wooncomfort. Dat is toch een investering waard! 

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.

Mag u zo maar een dakkapel plaatsen in Dordrecht

Voor het plaatsen van een dakkapel gelden in Dordrecht een aantal regels. U moet aan de eisen voldoen die in uw gemeente van toepassing zijn. Vaak mag een dakkapel vergunningsvrij geplaatst worden, maar om dit zeker te weten kunt u bij uw gemeente een vergunningscheck te doen via het Omgevingsloket. Op onze dakkapel vergunning pagina kunt u meer lezen over de richtlijnen vergunningsvrij plaatsen. Of bekijk onderstaande video waarin uitgelegd wordt hoe het zit met een dakkapel vergunning. 

Omgevingsvergunning aanvragen

Mocht er een omgevingsvergunning nodig zijn dan kan Ruiter Dakkapellen deze aanvraag voor u verzorgen. Wij nemen u alle zorg uit handen. Onze gespecialiseerde en deskundige afdeling die de aanvragen voor een omgevingsvergunning behandelt, doet dit dagelijks en kent daarom het klappen van de zweep. Onze professionals hebben uitstekende contacten met de gemeente en zij zorgen ervoor dat uw dakkapel vergunning aanvraag soepel verloopt. Fouten en vertraging worden voorkomen. Uiteindelijk is ons doel een dakkapel op uw dak te plaatsen die aan al uw wensen voldoet en in overeenstemming is met de eisen van de gemeente Dordrecht.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Kom langs in de dakkapel showroom

In de dakkapel showroom kunt u dakkapellen op ware grootte bekijken en in een gesprek met een dakkapel adviseur wordt er gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt van ons een offerte op maat. Geheel vrijblijvend. Kom langs in bijvoorbeeld showroom Roosendaal. Wij helpen u graag uw dromen te realiseren. 

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.