Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Doetinchem

Achterhoek op zijn best

Dakkapel in Doetinchem

De hoofdstad van de Achterhoek, Doetinchem, heeft veel te bieden. Winkels, uitgaan en volop recreatiemogelijkheden. Doetinchem is ideaal om per fiets of met de 'benenwagen' te ontdekken. Of ga het water op, Doetinchem ligt aan de Oude IJssel. In Doetinchem is het plezierig leven, wonen en werken. Wilt u meer woonruimte in uw woning in Doetinchem, denk dan eens aan uitbreiding met een dakkapel. Met een dakkapel creëert u gemakkelijk meer woonruimte, zonder dat u hoeft te verhuizen.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Mag u zo maar een dakkapel plaatsen

Omdat er rekening moet worden gehouden met de inpassing van een dakkapel in zijn omgeving worden hieraan enkele voorwaarden gesteld. In sommige gevallen is daar een omgevingsvergunning voor nodig. Het is belangrijk om van tevoren bij de gemeente te controleren of u een dakkapel op uw dak mag plaatsen en of deze dakkapel vergunning plichtig zal zijn. Bekijk onderstaande video over het aanvragen van een dakkapel vergunning.

Omgevingsvergunning aanvragen

Wanneer een omgevingsvergunning nodig is kan de gespecialiseerde ontwerp afdeling van Ruiter Dakkapellen de vergunningsaanvraag voor u verzorgen. Aangevuld met AutoCAD tekeningen en evtueel sterkteberekeningen kunnen zij voor u communiceren met de gemeente Doetinchem. Dit voorkomt fouten en vertraging en zorgt dat er uiteindelijk een dakkapel op uw dak staat die aan al uw wensen voldoet en in overeenstemming is met de eisen van de gemeente Doetinchem.

Kom langs in de dakkapel showroom

In de dakkapel showroom kunt u dakkapellen op ware grootte bekijken en in een gesprek met een dakkapel adviseur wordt er gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt van ons een offerte op maat. Geheel vrijblijvend. Als u in Doetinchem woont, kunt u naar de showroom Achterhoek. Wij ontvangen u met een kopje koffie of thee en helpen u graag uw dromen te realiseren.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.