Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Deventer

Hanzestad aan de IJssel

Dakkapel Deventer

De stad Deventer ligt aan de rivier de IJssel en is één van de oudste steden van Nederland. Een stad met een rijke historie waar veel van bewaard is gebleven. Deventer behoorde tot de Hanze. De Hanze was een verbond tussen Duitse en Noord-Europese handelssteden van de 13e tot de 18e eeuw. Door samen te werken in een verbond probeerden deze steden hun handel te beschermen en uit te breiden. Deventer is veelzijdig en divers, wordt ook Koekstad of Boekstad genoemd. Woont u in Deventer en wilt u ruimer wonen maar niet verhuizen omdat u zo aan de stad verknocht bent geraakt? Denk eens aan een dakkapel als woningverbeteraar. Met een dakkapel van Ruiter tovert u uw donkere zolderverdieping om tot volwaardige etage die ingericht kan worden hoe u maar wilt. Mogelijkheden genoeg. 

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.

Mag u zo maar een dakkapel plaatsen

Voor het plaatsen van een dakkapel gelden in Deventer een aantal regels. U moet aan de eisen voldoen die in uw gemeente van toepassing zijn. Vaak mag een dakkapel vergunningsvrij geplaatst worden, maar om dit zeker te weten kunt u bij uw gemeente een vergunningscheck te doen via het Omgevingsloket. Op onze dakkapel vergunning pagina kunt u meer lezen over de richtlijnen vergunningsvrij plaatsen. Of bekijk onderstaande video waarin uitgelegd wordt hoe het zit met een dakkapel vergunning. 

Omgevingsvergunning aanvragen

Mocht er een omgevingsvergunning nodig zijn dan kan Ruiter Dakkapellen deze aanvraag voor u verzorgen. Wij nemen u alle zorg uit handen. Onze gespecialiseerde en deskundige afdeling die de aanvragen voor een omgevingsvergunning behandelt, doet dit dagelijks en kent daarom het klappen van de zweep. Onze professionals hebben uitstekende contacten met de gemeente en zij zorgen ervoor dat uw dakkapel vergunning aanvraag soepel verloopt. Fouten en vertraging worden voorkomen. Uiteindelijk is ons doel een dakkapel op uw dak te plaatsen die aan al uw wensen voldoet en in overeenstemming is met de eisen van de gemeente Deventer.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Kom langs in de dakkapel showroom

In de dakkapel showroom kunt u dakkapellen op ware grootte bekijken en in een gesprek met een dakkapel adviseur wordt er gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt van ons een offerte op maat. Geheel vrijblijvend. Kom langs in een showroom bij u in de buurt. Wij helpen u graag uw dromen te realiseren. 

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.