Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Den Bosch

Brabants cultuur snuiven

Dakkapel in Den Bosch

Brabants cultuur snuiven. Het kan in Den Bosch ofwel 's-Hertogenbosch, de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Het middeleeuwse stadscentrum verkeert in perfecte staat en is het grootste omwalde (stadsmuur) gebied van het land. Oude gevels, prachtig gerestaureerde monumenten sieren deze historische binnenstad. Bekend is vooral de Sint-Janskathedraal. Deze kerk ligt aan het mooie plein de Bossche Parade waar ook verschillende horeca gelegenheden zijn gesitueerd. Nuttig een Bossche bol in één van deze gelegenheden, als u er toch bent, ook de moeite waard en een zeer bekend lekkernij in Den Bosch. 

Bosschenaren willen nooit meer weg uit deze veelzijdige stad. En geef ze eens ongelijk. Zoveel te doen en te beleven. Als u ook niet wilt verhuizen uit Den Bosch, maar wel meer ruimte nodig heeft in uw woning, denk dan eens aan de ruimte die een dakkapel u kan opleveren. Met een dakkapel tovert u de donkere zolder om tot volwaardige etage waar die extra slaap- of studeerkamer ingericht kan worden.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Mag u zo maar een dakkapel plaatsen

Omdat er rekening moet worden gehouden met de inpassing van een dakkapel in zijn omgeving worden hieraan enkele voorwaarden gesteld. In sommige gevallen is daar een omgevingsvergunning voor nodig. Het is belangrijk om van tevoren bij de gemeente te controleren of u een dakkapel op uw dak mag plaatsen en of deze dakkapel vergunning plichtig zal zijn.

Omgevingsvergunning aanvragen

Wanneer een omgevingsvergunning nodig is kan de gespecialiseerde ontwerp afdeling van Ruiter Dakkapellen de vergunningsaanvraag voor u verzorgen. Aangevuld met AutoCAD tekeningen en evtueel sterkteberekeningen kunnen zij voor u communiceren met de Gemeente Den Bosch. Dit voorkomt fouten en vertraging en zorgt dat er uiteindelijk een dakkapel op uw dak staat die aan al uw wensen voldoet en in overeenstemming is met de eisen van de gemeente Den Bosch. Bekijk onderstaande video over het aanvragen van een vergunning./

Kom langs in de dakkapel showroom

In de dakkapel showroom kunt u dakkapellen op ware grootte bekijken en in een gesprek met een dakkapel adviseur wordt er gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt van ons een offerte op maat. Geheel vrijblijvend. Als u in Den Bosch woont, kunt u naar de showroom in Uden gaan, dat is het meest dichtbij. Of anders ligt IJsselstein op een half uur rijden. Kom langs! Wij helpen u graag uw dromen te realiseren.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.