Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Brabant

Brabants best, zalig wonen

Talloze dakkapel mogelijkheden voor uw huis in Brabant: Ruiter Dakkapellen

Op zoek naar een dakkapel specialist in Brabant? Ruiter Dakkapellen is al 40 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen. Door het plaatsen van een Ruiter dakkapel aan uw huis in Brabant creëert u binnen één dag de ruimte waar u altijd van hebt gedroomd. Kom langs in onze dakkapel showroom of vraag vrijblijvend een dakkapel offerte online aan. 

Een dakkapel totaalpakket

Ruiter dakkapellen levert ook in Brabant een dakkapel op maat af. Wij leveren een dakkapel totaalpakket bestaande uit:
  • Begeleiding en advies op maat tijdens uw eerste dakkapel showroom bezoek.
  • Inmeten van de dakkapel bij u thuis.
  • Dakkapel vergunningsaanvraag (indien nodig).
  • Op maat gemaakte prefab dakkapel.
  • Aanpassing van de dakconstructie (indien nodig.)
  • Aftimmeren van de binnenkant van de dakkapel.
  • Uitleg over de werking van ramen, rolluiken en zonwering van de dakkapel.
  • Afvoeren van het puin en indien nodig de oude dakkapel.

Dakkapel vergunning Brabant

Om een dakkapel te mogen plaatsen in Brabant moet u aan een aantal eisen voldoen. Op onze dakkapel vergunning pagina kunt u meer lezen over de richtlijnen vergunningsvrij plaatsen. Of bekijk onderstaande video waarin uitgelegd wordt hoe een dakkapel vergunning geregeld wordt (en dat Ruiter Dakkapellen dit ook voor u kan verzorgen). 

Dakkapel regels in Brabant

Het is belangrijk om van tevoren bij uw gemeente in Brabant te informeren of u een dakkapel op uw dak mag plaatsen en of deze dakkapel vergunning plichtig zal zijn. Mocht er een omgevingsvergunning nodig zijn dan verlangt de gemeente een professionele aanvraag ondersteund met AutoCAD tekeningen en evt. aangevuld met sterkteberekeningen.  

Ruiter Dakkapellen in Brabant

Bent u op zoek naar een dakkapel specialist in Brabant? U bent van harte welkom in één van onze uitgebreide showrooms o.a. in Roosendaal en Uden. Neem uw bouwtekeningen en foto’s mee! Onze dakkapel adviseurs kunnen dan direct een gratis dakkapel advies op maat geven.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.