Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Barendrecht

Ideale uitvalsbasis aan de Oude Maas

Dakkapel in Barendrecht

Barendrecht is door zijn ligging een ideale uitvalsbasis. Wonen in Barendrecht en werken in Rotterdam of Dordrecht; een veel voorkomende situatie en niet voor niets. Overal dichtbij en toch rustig wonen aan de Oude Maas. Een heerlijke gemeente met zijn oude dorpskern rond de watertoren, het centrale winkelgebied de Middenbaan en zijn prachtige natuurgebied de Carnisse Grienden. Kortom, redenen genoeg om in Barendrecht te willen blijven wonen. 
Uw woning wilt u dan graag aanpassen aan uw woonbehoeften en wanneer dat nodig is de zolderverdieping omtoveren tot een prachtige slaapkamer. Een dakkapel is dan een ideaal middel om de zolderruimte licht en fris te maken.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Mag u zo maar een dakkapel plaatsen

Omdat er rekening moet worden gehouden met de inpassing van een dakkapel in zijn omgeving worden hieraan enkele voorwaarden gesteld. In sommige gevallen is daar een omgevingsvergunning voor nodig. Het is belangrijk om van tevoren bij de gemeente te controleren of u een dakkapel op uw dak mag plaatsen en of deze dakkapel vergunning plichtig zal zijn.

Omgevingsvergunning aanvragen

Wanneer een omgevingsvergunning nodig is kan de gespecialiseerde ontwerp afdeling van Ruiter Dakkapellen de vergunningsaanvraag voor u verzorgen. Aangevuld met AutoCAD tekeningen en evtueel sterkteberekeningen kunnen zij voor u communiceren met de Gemeente Barendrecht. Dit voorkomt fouten en vertraging en zorgt dat er uiteindelijk een dakkapel op uw dak staat die aan al uw wensen voldoet en in overeenstemming is met de eisen van de gemeente Barendrecht. Bekijk ook onderstaande video over het regelen van een dakkapelvergunning. 

Kom langs in de dakkapel showroom

In de dakkapel showroom kunt u dakkapellen op ware grootte bekijken en in een gesprek met een dakkapel adviseur wordt er gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt van ons een offerte op maat. Geheel vrijblijvend. Als u in Barendrecht woont, kunt u naar de showroom in Barendrecht. En ook in Roosendaal en IJsselstein kunnen wij u van dienst zijn. Kom langs! Wij helpen u graag uw dromen te realiseren.

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.