Ruiter Dakkapellen, gewoon beter

Dakkapel vergunning Apeldoorn

De Veluwe binnen handbereik

Dakkapel in Apeldoorn

Goede kans dat u Apeldoorn in uw hart heeft gesloten. Een heerlijk dynamische stad om in te werken en daarnaast eindeloos veel mogelijkheden om u te ontspannen. Naast winkelen, sporten, uitgaan enz. zijn daar bijvoorbeeld heerlijke gezinsuitjes naar de Apenheul en Julianatoren of een bezoek aan het nationaal museum Paleis het Loo. Verder is de omgeving schitterend voor wandelingen en fietstochten. Tenslotte is Apeldoorn het stedelijk middelpunt van Nederland grootste aaneengesloten bos- en natuurgebied, de Veluwe.

Redenen te over om in deze gemeente te willen blijven wonen en de woning waar u in woont aan te passen aan al uw wensen. Een dakkapel is daarbij een fantastische manier om de zolder etage om te toveren tot een lichte verdieping met genoeg ruimte om er een frisse en vrolijke slaapkamer van te maken. Om een dakkapel te mogen plaatsen moeten er voor de gemeente Apeldoorn aan een aantal eisen worden voldaan. Is de dakkapel beeldbepalend, valt uw woning onder beschermd stadstoezicht. Sinds 2012 is het bouwbesluit enigszins aangepast. Bij het omgevingsloket kunnen ze u informeren of een dakkapel is toegestaan en of er een omgevingsvergunning voor nodig is. 

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.

Omgevingsvergunning aanvragen

Mocht er een omgevingsvergunning nodig zijn dan kan Ruiter Dakkapellen deze aanvraag voor u regelen. Zo nemen wij u alle zorg uit handen. Wij hebben een gespecialiseerde en deskundige afdeling die zich bezig houdt met de aanvragen voor een omgevingsvergunning. Onze goede contacten met de gemeente, onze jarenlange ervaring en de professionele tekeningen van onze ontwerpafdeling versoepelen uw dakkapel aanvraag aanzienlijk. Fouten en vertraging worden voorkomen. Uiteindelijk is ons doel een dakkapel op uw dak te plaatsen die aan al uw wensen voldoet en in overeenstemming is met de eisen van de gemeente Apeldoorn. Bekijk onderstaande video over het aanvragen van een dakkapel vergunning

De mogelijkheden zijn eindeloos

De dakkapellen van Ruiter worden geheel naar wens in ons eigen dakkapellen fabriek gemaakt. Gaat u voor een kunststof dakkapel of een bepaald type dakopbouw, bijvoorbeeld met nokverhoging? Of wilt u alleen een dakraam laten plaatsen om het lichtinval op uw zolder aangenamer te maken? Bij Ruiter Dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden. Nu al benieuwd naar een prijslijst? Bekijk onze pagina met een indicatie van de kosten voor een dakkapel.

Kom langs in de dakkapel showroom

In de dakkapel showroom kunt u dakkapellen op ware grootte bekijken en in een gesprek met een dakkapel adviseur wordt er gekeken naar uw wensen en de mogelijkheden. U ontvangt van ons een offerte op maat. Geheel vrijblijvend. Kom langs in bijvoorbeeld showroom IJsselstein. Wij helpen u graag uw dromen te realiseren. 

Goede voorbereiding is jaren extra wooncomfort

Download het gratis stappenplan voor het aanschaffen van een dakkapel.

Download gratis verschillende doorsnede- en principe detailtekeningen van de meest voorkomende dakkapellen.