Veel gestelde vragen

Bevestiging

Gebruikt Ruiter Dakkapellen lelijke schroeven en doppen voor de bevestiging van de Trespa platen?


Nee, wij verlijmen alles voor een veel fraaier en sterker geheel.

Offerte

Kan er een adviseur bij ons thuis komen om een offerte te maken?


Wanneer u één van onze showrooms bezoekt, kunnen wij direct of binnen een paar dagen een offerte voor u opstellen. De adviseur komt graag en vrijblijvend deze offerte thuis nog eens met u bespreken.

Financiering

Kan ik de kosten voor de aanschaf van mijn dakkapel of dakopbouw spreiden?


Jazeker, voor een aantrekkelijke financieringsregeling kunt u ook terecht bij Ruiter Dakkapellen. Lees meer op financiering.
 

Dakschuinte

Maakt Ruiter Dakkapellen dakkapellen en dakopbouwen in elk gewenste dakschuinte?


Ja zeker, onze dakkapellen en dakopbouwen worden exact op maat gemaakt, desgewenst met afwerking aan de binnenzijde. Voor de dakschuinte van uw woning kijk op www.berekenjedakschuinte.nl

Goede investering

Is een Ruiter dakkapel of Ruiter dakopbouw een goede investering?

De solide, onderhoudsarme materialen van Ruiter Dakkapellen garanderen een lange levensduur en een investering die rendement oplevert bij eventuele verkoop van uw woning. Het garantiecertificaat is overdraagbaar.

Garantie

Hoe lang is de garantie op een Ruiter dakkapel of Ruiter dakopbouw?


Op alle dakkapellen en dakopbouwen krijgt u 15 jaar garantie inclusief het hang- en sluitwerk en de accessoires. Op electrische apparatuur volgen wij de garantievoorwaarden van de fabrikanten.

Maat en kleur

Kan een Ruiter dakkapel of Ruiter dakopbouw in elke gewenste maat en kleur worden gemaakt?


Absoluut! De producten van Ruiter Dakkapellen worden in eigen fabriek vervaardigd en zijn leverbaar in elke afmeting (hoogte en breedte) en kleur.

Offerte online

Is het mogelijk om snel een online offerte te ontvangen?


Ja dat is mogelijk. Binnen vijf werkdagen ontvangt u de offerte per post of email. Klik op de gele button 'Offerte aanvragen' hier rechtsboven.

Onderhoud

Vergt een dakkapel veel onderhoud?


Nee, maar de mate van onderhoud is afhankelijk van de keuze voor het materiaal. Kiest u voor een kunststof dakkapel dan heeft u vrijwel geen onderhoud. Kunststof is kleurvast en hoeft u daarom niet te schilderen.

Sinds 1977

Hoe lang bestaat Ruiter Dakkapellen?


Onze organisatie bestaat sinds 1977. Wij zijn al 35 jaar dé specialist in dakkapellen en dakopbouwen.

Tekening en foto's

Is het gewenst bouwtekeningen en foto’s mee te nemen bij een bezoek aan de showroom?

Dat is zeker gewenst. Handige foto’s zijn die van de woning, het dakvlak van de dakkapel of dakopbouw, de directe omgeving en eventueel de dakkapellen van de buren. Met deze tekeningen en foto’s kunnen onze adviseurs nog beter een offerte opstellen.

Vergunning

Verzorgt Ruiter Dakkapellen ook de vergunning?


Wij nemen graag de aanvraag voor een eventuele vergunning uit handen. Onze ontwerpafdeling kan snel en professioneel de aanvraag voor u regelen.

Bezoek onze showrooms

Veilig en compleet

"De dakkapellen worden hier compleet in de fabriek gemaakt. We hebben de ruimte om de dakkapel goed in elkaar te zetten en te controleren. De klant krijgt de kwaliteit en wij de veilige omstandigheden om in te werken. Dat Ruiter de grootste dakkapellen producent is, daar ben ik best trots op."

Dakkapel monteur Johan de Vries