Heeft u vragen? Bel 088 432 1000

Extreem weersbestendig en kleurecht

Onze kunststof dakkapellen zijn bekleed met strak plaatmateriaal volkern/Trespa®. Onderhoud is verleden tijd want de dakkapellen zijn kleurecht en extreem weersbestendig! In combinatie met het gecertificeerd kunststof kozijn kiest u voor kwaliteit en gemak. Al onze dakkapellen worden volgens onze eigen hoge kwaliteitsnormen gebouwd en geplaatst. Met Ruiter Dakkapellen heeft u zekerheid. 

 

Voorbeelden en prijzen kunststof dakkapellen

Geheel in overleg stellen wij uw kunststof dakkapel samen. Exact volgens uw wensen in combinatie met ons specialistische advies. Dat is waar Ruiter Dakkapellen zich in onderscheidt. Onderstaande voorbeelden zijn ter inspiratie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Dit kan thuis of in één van onze showrooms.

Genoemde prijzen zijn inclusief: BTW, montage mbv telekraan, afvoer bouwafval mbv bigbag en 15 jaar garantie. Prijswijzigingen voorbehouden.

Hoogwaardige kunststof kozijnen

Het schilderen van een dakkapel is voor veel mensen een karwei waar ze tegenop zien. Maar met de toepassing van kunststof kozijnen zijn die onderhoudsklussen voorgoed verleden tijd. En dankzij het gebruik van hoogwaardige kozijnen met VKG, CE en KOMO keurmerk gegarandeerd goed.
 

Optimale geluids- en warmte-isolatie

De kozijnprofielen zijn opgebouwd uit meerdere 'kamers' en inwendig versterkt met verzinkt staal. Dit zorgt voor een optimale geluids- en warmte-isolatie en een perfecte stoot- en slagvastheid. Draai-kiep-ramen zijn in diverse breedtes leverbaar en met politiekeurmerk en de krukbediende meerpuntssluiting eenvoudig en soepel te bedienen. Verder vergroot de vergrendeling op meerdere punten de inbraakpreventie. Standaard zijn de kunststof kozijnen met verdiept, glad profiel in crème-wit RAL 9001.

Socialer ondernemen

Wist u dat Ruiter Dakkapellen samenwerkt met dovenfabriek De Verbinding? In deze unieke fabriek werken echte vakmensen die door hun doofheid beperkte kansen hebben op de arbeidsmarkt. Op deze manier wordt er werkgelegenheid voor doven gecreëerd en krijgen talenten de kans zich te ontwikkelen. De Verbinding heeft als één van de eerste bedrijven de hoogste graad van het certificaat Socialer Ondernemen ontvangen van het TNO.

Genoemde prijzen zijn inclusief: BTW, montage mbv telekraan, afvoer bouwafval mbv bigbag en 15 jaar garantie. Prijswijzigingen voorbehouden.
 

Voordelen Kunststof

  • Extreem weersbestendig
  • Kleurecht
  • In vele kleuren leverbaar
  • Onderhoudsarm
  • Eenvoudig te reinigen
  • Lange levensduur
  • Geen schroeven zichtbaar
  • 15 jaar garantie

 

Bezoek onze showrooms