Heeft u vragen? Bel 088 432 1000

Schilderen voorgoed verleden tijd

Heeft u geen zin in onderhoud maar wilt u wel de karakteristieke uitstraling van hout? Onze kunststof dakkapellen met houtlook kozijnen en Keralit® bekleding zijn niet van echt hout te onderscheiden. Keralit® is kleurvast, ongevoelig voor vocht en warmte en zeer duurzaam. Vervaardigd uit recyclede kunststoffen is Keralit® ook nog eens milieuvriendelijk. Bij oplevering ontvangt u een garantiecertificaat voor 15 jaar garantie. Dat is nog eens onbezorgd genieten van uw dakkapel!

 

Voorbeelden en prijzen

Geheel in overleg stellen wij uw houtlook dakkapel samen. Exact volgens uw wensen in combinatie met ons specialistische advies. Dat is waar Ruiter Dakkapellen zich in onderscheidt. Onderstaande voorbeelden zijn ter inspiratie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Dit kan thuis of in één van onze showrooms.

Genoemde prijzen zijn inclusief: BTW, montage mbv telekraan, afvoer bouwafval mbv bigbag en 15 jaar garantie. Prijswijzigingen voorbehouden.

Duurzaam en ruime kleurkeuze

Een Ruiter Houtlook Dakkapel is milieuvriendelijk geproduceerd, onderhoudsarm en ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Een Ruiter Houtlook Dakkapel is leverbaar in een ruime keuze aan kleuren, gaat lang mee en is een meerwaarde voor uw woning. Voor de waarde van uw dakkapel en woning is de juiste gevelbekleding essentieel. 

 

Professionele productie

Voor het beste resultaat, verwerkt Ruiter Dakkapellen de houtlook Keralit gevelbekleding op professionele wijze in de geconditioneerde fabriek. U geniet langer met een Ruiter Dakkapel. Lees hier meer over de werkwijze van Ruiter Dakkapellen.

Socialer ondernemen

Wist u dat Ruiter Dakkapellen samenwerkt met dovenfabriek De Verbinding? In deze unieke fabriek werken echte vakmensen die door hun doofheid beperkte kansen hebben op de arbeidsmarkt. Op deze manier wordt er werkgelegenheid voor doven gecreëerd en krijgen talenten de kans zich te ontwikkelen. De Verbinding heeft als één van de eerste bedrijven de hoogste graad van het certificaat Socialer Ondernemen ontvangen van het TNO.

Genoemde prijzen zijn inclusief: BTW, montage mbv telekraan, afvoer bouwafval mbv bigbag en 15 jaar garantie. Prijswijzigingen voorbehouden.
 

Voordelen Houtlook

  • onderhoudsvrij
  • natuurlijke uitstraling
  • ongevoelig voor vocht en warmte
  • kleurvast en in vele kleuren
  • zeer duurzaam
  • KOMO-certificaat
  • geen zichtbare bevestiging
  • milieuvriendelijk
  • 15 jaar garantie

 

Bezoek onze showrooms