Woerden dakkapel showroom

Heeft u vragen? Bel 088 432 1000

Voor een dakkapel in Woerden gaat u naar Ruiter Dakkapellen

Bent u op zoek naar een dakkapel in de omgeving van Woerden? Kom dan eens langs in onze showroom in IJsselstein of Gouda, onze adviseurs kunnen u uitgebreid informeren en adviseren. Als u kies voor Ruiter Dakkapellen dan kiest u voor:
 
  • betrouwbaarheid; al bijna 40 jaar ervaring
  • vakkundigheid; meer dan 15.000 dakkapellen geleverd door heel Nederland
  • transparant dakkapel proces; alles gebeurt in eigen beheer van dakkapel ontwerp tot en met de plaatsing
  • professioneel advies; in de dakkapel showrooms door heel Nederland staan de dakkapel specialisten voor u klaar


Showroom Woerden heeft werkzaamheden overgedragen

Na bijna 15 jaar een belangrijke spil in de regio te zijn geweest, heeft showroom Woerden haar deuren gesloten. Het succes van Woerden wordt voortgezet in de extra grote en mooie showrooms van IJsselstein en Gouda. Deze vestigingen zijn helemaal up-to-date volgens de laatste ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden op dakkapel gebied. Ruiter Dakkapellen vernieuwt voortdurend haar producten en showrooms, omdat de ontwikkelingen in de bouw op het gebied van bijvoorbeeld isolatie en bouwwijzen snel gaan en erg aan verandering onderhevig zijn. Door het aanbod van kozijnen en zonwering, naast dakkapellen en dakopbouwen, zorgen wij ervoor dat wij goed kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.


Grote keuze en maatwerk

In onze dakkapelcentra vindt u dakkapellen op ware grootte. Voor elke woning hebben wij een bijpassende dakkapel. Of u nu kiest voor een landelijke houten dakkapel of een moderne kunststof dakkapel met Keralit bekleding. Bij ons is geen enkele dakkapel gelijk, want elke dakkapel is maatwerk. U kunt uw dakkapel uitbreiden met vele accessoires als bijvoorbeeld ZHR++ glas, elektrisch bedienbare zonwering, ventilatierooster en climate control (airco)
 

Snel geleverd

De dakkapellen kunnen snel worden geleverd. Dit komt doordat we het volledige proces in eigen hand hebben. Met de supersnelle service kan de dakkapel al binnen enkele weken op uw dak geïnstalleerd worden. 
 

Ruiter Dakkapellen omgeving Woerden

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert? Breng een bezoek aan de showroom in IJsselstein of Gouda en laat u geheel vrijblijvend adviseren door de professionele specialisten.

Socialer ondernemen

Wist u dat Ruiter Dakkapellen samenwerkt met dovenfabriek De Verbinding? In deze unieke fabriek werken echte vakmensen die door hun doofheid beperkte kansen hebben op de arbeidsmarkt. Op deze manier wordt er werkgelegenheid voor doven gecreëerd en krijgen talenten de kans zich te ontwikkelen. De Verbinding heeft als één van de eerste bedrijven de hoogste graad van het certificaat Socialer Ondernemen ontvangen van het TNO.

Bezoek onze showrooms