Nieuw-Vennep XL dakkapel showroom

Ruiter Dakkapellen Nieuw-Vennep

De showroom van maar liefst 600 m2 in Nieuw-Vennep biedt een unieke samenwerking onder één dak. Ruiter Dakkapellen en Ploeg Kozijnen hebben de handen ineen geslagen om u een totaalpakket te kunnen aanbieden. Beide familiebedrijven bestaan ruim 30 jaar en spreken duidelijk dezelfde taal. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel.
 

De voordelen van de samenwerking zijn voor u:

1. Eén betrouwbaar adres voor zowel dakkapellen als kozijnen.
2. Eén aanspreekpunt: advies, vergunningen, productie, en montage.
3. Groot assortiment kwaliteitsproducten.
4. Certificering volgens Komo keur en VKG keur.
5. Innovatieve en duurzame oplossingen.
6. Flexibel en snel: productie, levering en montage in één hand.
7. Eerlijke prijzen: rechtstreekse levering vanaf fabriek.
8. Gebundelde kennis en ervaring.
 

Vrijblijvend dakkapel advies in Nieuw-Vennep

Graag ontvangen wij u in ons dakkapelcentrum Nieuw-Vennep voor een totaal oplossing voor uw dak en gevel. Naast dakkapellen kunt u ook deuren, kozijnen en schuifpuien één op één bekijken. De specialisten geven u graag een geheel vrijblijvend advies.

Socialer ondernemen

Wist u dat Ruiter Dakkapellen samenwerkt met dovenfabriek De Verbinding? In deze unieke fabriek werken echte vakmensen die door hun doofheid beperkte kansen hebben op de arbeidsmarkt. Op deze manier wordt er werkgelegenheid voor doven gecreëerd en krijgen talenten de kans zich te ontwikkelen. De Verbinding heeft als één van de eerste bedrijven de hoogste graad van het certificaat Socialer Ondernemen ontvangen van het TNO.

Bezoek onze showrooms