Almere XL dakkapel showroom

Heeft u vragen? Bel 088 432 1000

Een ruim aanbod dakkapellen in Almere

Woont u in Almere of omgeving en bent u op zoek naar een dakkapel? Bij Ruiter Dakkapellen in Almere kunt u direct een dakkapel uitzoeken die bij uw woning past. In het sfeervolle dakkapelcentrum kunt u meerdere modellen met elkaar vergelijken. Zo kunt u gelijk ervaren hoeveel extra licht en ruimte een dakkapel oplevert. Voor elk type huis hebben wij een dakkapel op maat.
 

Betrouwbare dakkapel leverancier

Ruiter Dakkapellen heeft al bijna 40 jaar ervaring en daar kunt u uw voordeel mee doen. Onze jarenlange ervaring levert kwaliteit en betrouwbaarheid op. Alle dakkapellen worden in eigen fabriek geproduceerd en op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Dakkapel transport en plaatsing gebeurt in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij het gehele plaatsingsproces perfect op elkaar afstemmen.
 

Vervangen oude dakkapel

Is uw huidige dakkapel aan vervanging toe of bent u het onderhoud van uw oude dakkapel zat? Ook in Almere en omstreken vervangt Ruiter Dakkapellen bestaande dakkapellen voor een onderhoudsarme nieuwe dakkapel. De oude dakkapel wordt verwijderd en desgewenst afgevoerd. Het hele uitvoeringsproces inclusief plaatsing van de nieuwe dakkapel kost hooguit één dag. 
 

Ruiter Dakkapellen Almere

Breng een bezoek aan het dakkapelcentrum Almere. Onze dakkapel specialisten gaan even rustig met u zitten om de wensen in kaart te brengen en een passende offerte te maken. Geheel vrijblijvend. 

Socialer ondernemen

Wist u dat Ruiter Dakkapellen samenwerkt met dovenfabriek De Verbinding? In deze unieke fabriek werken echte vakmensen die door hun doofheid beperkte kansen hebben op de arbeidsmarkt. Op deze manier wordt er werkgelegenheid voor doven gecreëerd en krijgen talenten de kans zich te ontwikkelen. De Verbinding heeft als één van de eerste bedrijven de hoogste graad van het certificaat Socialer Ondernemen ontvangen van het TNO.