Showrooms en contact

Heeft u vragen? Bel 088 432 1000

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?

In onze dakkapel showrooms is volop ruimte voor nieuwe ideeën. Droomt u al een tijdje over extra ruimte in huis? Een whirlpool in de badkamer? Of die lekkere lichte kinderkamer misschien? Een Ruiter Dakkapel maakt uw wensen waar! In onze showroom geven we een impressie wat u met die ruimtewinst kunt doen. Wedden dat u 'uit uw dak gaat'!
 

XL showrooms

Door heel Nederland bent u van harte welkom in onze showrooms. Bij de extra grote showrooms, de zogenaamde dakkapel centra, vindt u meerdere dakkapel merken en types. De service is in iedere showroom even goed, zoals u van ons mag verwachten.

Showrooms

Verkooppunten

Direct advies op maat

In de showroom kunt u direct terecht voor een persoonlijk advies voor uw dakkapel of dakopbouw. Onze professionele adviseurs staan voor u klaar en gaan verder dan een dakkapel advies. Wij denken met u mee over de ideale indeling van de zolder, behoud van een solide dakcontructie en het eventuele vergunningstraject. U krijgt geheel vrijblijvend een offerte mee zodat u thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. Voordat de dakkapel in productie wordt genomen, komen wij altijd nog bij u thuis voor een nauwkeurige inmeting. Zo weet u zeker dat het goed is!
 

Afspraak dakkapel adviseur

In de showroom kunt u de mogelijkheden, modellen en opties direct met eigen ogen zien én op ware grootte ervaren. Dat is een zeer groot pluspunt van de dakkapel showroom waar u uw voordeel mee kunt doen. Uiteraard is het mogelijk dat u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in één van onze showrooms. In dat geval komen wij direct bij u langs. Alle adviseurs van Ruiter Dakkapellen hebben goede bouwkundige kennis waardoor u in één bezoek een compleet advies ontvangt. Klik hier om een afspraak met de dakkapel adviseur te maken.
 

Dakkapel fabrieken en hoofdkantoor

De dakkapellen van Ruiter worden in de eigen fabriek én in de dovenfabriek De Verbinding geproduceerd. Voor alle dakkapellen gelden onze hoge kwaliteitseisen; opgebouwd met uitsluitend A-materialen en gemonteerd door vakbekwamen mensen volgens onze solide dakkapel constructie.

Bezoek onze showrooms

Eerst zien voordat u investeert

U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert?


Breng een bezoek aan de grootste dakkapel showrooms van Nederland en laat u geheel vrijblijvend adviseren over de talloze mogelijkheden met een Ruiter dakkapel. Onze ervaren dakkapel specialisten staan voor u klaar met een persoonlijk advies.

Servicedienst

Onverhoopt een complicatie? Onze dakkapel servicedienst is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

U kunt bellen met:
088 4321 000

Of mailen naar:
info@ruiterdakkapellen.nl