Werkwijze Ruiter Dakkapellen

Heeft u vragen? Bel 088 432 1000

Ruiter Dakkapellen Systeem

Hoe weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden wanneer u aan uw woning gaat verbouwen. Gaat dat allemaal wel goed? Zeker wanneer het uw dak betreft, de bescherming tegen weer en wind, moet het goed zijn. Werk voor een specialist dus! Ruiter Dakkapellen is zo'n specialist. Wij werken volgens ons eigen en unieke Ruiter Dakkapellen Systeem. Wij luisteren naar uw wensen en maken het u makkelijk dankzij al bijna 40 jaar ervaring. U bent zeker van jarenlang extra wooncomfort. Lees meer over de vier punten van ons Ruiter Dakkapellen Systeem.


 

1. Het advies

Een goede voorbereiding is het halve werk; ons advies is daarom zeer grondig en objectief. Wij zeggen het u wanneer u aan kwaliteit en wooncomfort dreigt in te leveren. Onze ervaren adviseurs denken met u mee. Bijvoorbeeld bij de ideale indeling van de zolder, de dakconstructie, de juiste materiaalkeuze en het vergunningstraject.

Showrooms
Onze showrooms zijn er om u een weloverwogen keuze te kunnen laten maken. U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert? Aan de hand van de dakkapel voorbeelden op ware grootte ziet u precies wat het advies inhoudt. Er is er zeker een showroom bij u in de buurt.

Thuisbezoek
We komen altijd nog bij u thuis langs om in te meten en de offerte door te nemen. Geen dakkapel gaat in productie zonder dat we uw specifieke situatie exact in kaart hebben gebracht.

2. De dakkapel

Alle Ruiter dakkapellen zijn opgebouwd uit de beste materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd. Een materiaal is immers pas echt goed, wanneer het ook deskundig wordt verwerkt. De lange levensduur krijgen onze dakkapellen voornamelijk door de zorg voor een solide constructie, hoge isolatie en goede ventilatie. En naast de lange levensduur zijn deze zaken ook van direct belang voor uw portemonnee en algemene gezondheid.
KOMO keurmerk, zekerheid van kwaliteitsmaterialenVKG keurmerk, energiebesparend kunststof kozijnenSKG keurmerk, kwaliteit hang- en sluitwerk kozijnenPolitie keurmerk, veiligheid voor uw woning


Prefabricage
Iedere dakkapel wordt onder ideale omstandigheden geprefabriceerd in onze fabriek. Zo waarborgen wij de kwaliteit; iedere hoek is haaks, de robuuste, schroefloze verbindingen drogen op de juiste temperatuur, vrij van vet en vocht. Ook voorkomen wij beschadigingen van grote zware onderdelen die via trap of ladder omhoog zouden moeten.

Maatschappij en milieu
Ruiter Dakkapellen heeft hart voor mens en milieu. Uw dakkapel wordt mede geproduceerd door dove werknemers. Ruiter Dakkapellen werkt samen met De Verbinding; een unieke fabriek in Groningen waar talenten de kans krijgen zich te ontwikkelen. Daarnaast worden alle materialen met zorg geselecteerd. De houtsoorten zijn FSC gecertificeerd of volgens duurzame kweek verbouwd en de kunststoffen zijn recyclebaar.  Afvalstromen worden gescheiden en gemonitord om deze te minimaliseren.
PSO keurmerk, socialer ondernemenFSC keurmerk, verantwoord bosbeheerDe Verbinding keurmerk, socialer ondernemen met dovenfabriekECO keurmerk, duurzaam productieproces

3. De montage

Bij de montage van uw dakkapel zorgen wij allereerst voor de aanpassing van uw dakconstructie, hierna wordt uw dakkapel in 1 keer op het dak gehesen. Ook hier geldt natuurlijk; u geniet pas van het extra wooncomfort als de dakkapel ook goed is geplaatst. Dankzij vele jaren ervaring en goede voorbereiding, verloopt het hele proces soepel en in slechts 1 dag.

 

4. De service

Ons motto is; 'iedere klant is ambassadeur', wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze 24-uurs servicedienst staat altijd voor u klaar. We bieden een jaarlijkse onderhoudsbeurt en 15 jaar garantie.
  15 jaar garantie op alle dakkapellen van RuiterAl bijna 40 jaar is Ruiter Dakkapellen de betrouwbare dakkapellen specialist
 

Meer informatie? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze producten of een persoonlijke toelichting op onze werkwijze? Kom langs in de dakkapel showroom bij u in de buurt. Onze specialisten staan klaar voor een advies op maat. Bellen kan ook met 088 4321 000. Zie ook meer over Ruiter Dakkapellen.


Klantvriendelijk

Wanneer u contact opneemt met Ruiter Dakkapellen, krijgt u ons aan de lijn. Wij kunnen uw eerste vragen beantwoorden als u een dakkapel wilt of een andere vraag heeft. Service en bereikbaarheid staan hier hoog in het vaandel dus wij maken er een sport van u snel en goed te woord te staan!

Secretariaat Annemieke en Miranda

Bezoek onze showrooms