Werkwijze Ruiter Dakkapellen

Ruiter Dakkapellen Systeem

Hoe weet u zeker of u de juiste keuze maakt? Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden wanneer u aan uw woning gaat verbouwen. Gaat dat allemaal wel goed? Zeker wanneer het uw dak betreft, de bescherming tegen weer en wind, moet het goed zijn. Werk voor een specialist dus! Ruiter Dakkapellen is zo'n specialist. Wij werken volgens ons eigen en unieke Ruiter Dakkapellen Systeem. Wij luisteren naar uw wensen en maken het u makkelijk dankzij al bijna 40 jaar ervaring. U bent zeker van jarenlang extra wooncomfort. Lees meer over de vier punten van ons Ruiter Dakkapellen Systeem.


 

1. Het advies

Een goede voorbereiding is het halve werk; ons advies is daarom zeer grondig en objectief. Wij zeggen u wanneer u aan kwaliteit en wooncomfort dreigt in te leveren. Onze ervaren adviseurs denken met u mee. Bijvoorbeeld in de ideale indeling van de zolder, de dakconstructie, de juiste materiaalkeuze en het vergunningstraject.

Showrooms
Onze showrooms zijn er om u een weloverwogen keuze te kunnen laten maken. U wilt uw dakkapel toch ook eerst zien, voordat u investeert? Aan de hand van de dakkapel voorbeelden op ware grootte ziet u precies wat het advies inhoudt. Er is er zeker showroom bij u in de buurt.

Thuisbezoek
We komen altijd nog bij u thuis langs om in te meten en de offerte door te nemen. Geen dakkapel gaat in productie zonder dat we uw specifieke situatie exact in kaart hebben gebracht.
 

Professioneel advies op maatSolide en betrouwbaarLage prijsUitstekende service 

2. De dakkapel

Alle Ruiter dakkapellen zijn opgebouwd uit de beste materialen en volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd. Een materiaal is immers pas echt goed, wanneer het ook deskundig wordt verwerkt. De lange levensduur krijgen onze dakkapellen voornamelijk door de zorg voor een solide constructie, hoge isolatie en goede ventilatie. En naast de lange levensduur zijn deze zaken ook van direct belang voor uw portemonnee en algemene gezondheid.

Prefabricage
Iedere dakkapel wordt onder ideale omstandigheden geprefabriceerd in onze fabriek. Zo waarborgen wij de kwaliteit; iedere hoek is haaks, de robuuste schroeflozeverbindingen drogen op de juiste temperatuur, vrij van vet en vocht en voorkomen we beschadigingen van grote zware onderdelen die via trap of ladder omhoog zouden moeten.

Maatschappij en milieu
Ruiter Dakkapellen heeft hart voor mens en milieu. Uw dakkapel wordt mede geproduceerd door dove werknemers. Ruiter Dakkapellen werkt samen met De Verbinding; een unieke fabriek in Groningen waar talenten de kans krijgen zich te ontwikkelen. Daarnaast worden alle materialen met zorg geselecteerd. De houtsoorten zijn FCS gecertificeerd of volgens duurzame kweek verbouwd en de kunststoffen zijn recyclebaar.  Afvalstromen worden gescheiden en gemonitoord om deze te minimaliseren.
 

 

Socialer ondernemen

Wist u dat Ruiter Dakkapellen samenwerkt met dovenfabriek De Verbinding? In deze unieke fabriek werken echte vakmensen die door hun doofheid beperkte kansen hebben op de arbeidsmarkt. Op deze manier wordt er werkgelegenheid voor doven gecreëerd en krijgen talenten de kans zich te ontwikkelen. De Verbinding heeft als één van de eerste bedrijven de hoogste graad van het certificaat Socialer Ondernemen ontvangen van het TNO.

 

3. De montage

Bij de montage van uw dakkapel zorgen wij allereerst voor de aanpassing van uw dakconstructie, hierna wordt uw dakkapel in 1 keer op het dak gehezen. Ook hier geldt natuurlijk; u geniet pas van de extra wooncomfort wanneer de dakkapel ook goed is geplaatst. Dankzij vele jaren ervaring en goede voorbereiding, verloopt het hele proces soepel en in slechts 1 dag.

 

4. De service

Ons motto is; 'iedere klant is ambassadeur', we zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Onze 24 uurs servicedienst staat altijd voor u klaar. We bieden een jaarlijkse onderhoudsbeurt en 15 jaar garantie.
 

 

  

Meer informatie? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze producten of een persoonlijke toelichting van onze werkwijze? Kom langs in de dakkapel showroom bij u in de buurt. Onze specialisten staan klaar voor een advies op maat. Bellen kan ook met 088 4321 000. Zie ook meer over Ruiter Dakkapellen.

Klantvriendelijk

Wanneer u contact opneemt met Ruiter Dakkapellen, krijgt u ons aan de lijn. Wij kunnen uw eerste vragen beantwoorden als u een dakkapel wilt of een andere vraag heeft. Service en bereikbaarheid staan hier hoog in het vaandel dus wij maken er een sport van u snel en goed te woord te staan!

Secretariaat Annemieke en Miranda

Ruiter Dakkapellen Bedrijfsfilm

Bezoek onze showrooms