Garantie dakkapel

Heeft u vragen? Bel 088 432 1000

Garantie, goed geregeld bij Ruiter Dakkapellen!

De solide constructie en het gebruik van duurzame, onderhoudsarme materialen met KOMO-keurmerk geven een Ruiter dakkapel of dakopbouw een lange levensduur. Maar hoe kunnen we de kwaliteit van onze producten beter garanderen dan met de afgifte van een garantiecertificaat? Vijftien jaar voor alle dakkapellen en dakopbouwen in hout, kunststof, kunststof met houtlook of een andere dakkapel bekleding. En inclusief hang- en sluitwerk, accessoires en opvang dakconstructie. De garantietermijn geldt bij normaal gebruik en onderhoud.* De garantie loopt gewoon door mocht de woning tussentijds worden verkocht. Het garantiecertificaat is overdraagbaar.
 

Samenwerking op hoog niveau

Bij de keuze van onze toeleveranciers kiezen we voor partners die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren als wij zelf. In de loop der jaren hebben we voor materialen zoals kunststofprofielen, zijwangbekleding, rabatdelen, ventilatie roosters, dakafdichting en elektrische zonneschermen een hecht samenwerkingsverband opgebouwd met onder andere Trespa, Keralit, Ducoton, Firestone en Somfy. Uiteraard kunt u al deze producten ook bekijken in de dakkapelcentra en dakkapel showrooms van Ruiter Dakkapellen
 
* Op elektrische apparatuur volgen wij de garantievoorwaarden van de fabrikanten. Onze dakkapel specialisten informeren u graag.

tip 8 van uw dakkapel specialist

Informeer de verzekeraar

Een opstalverzekering geeft u de zekerheid dat schade aan de woning altijd kan worden hersteld in dezelfde staat als voor de schade. Met een Ruiter Dakkapel verandert de staat van uw woning en zal de woningwaarde stijgen. Informeer daarom de verzekeraar om het verzekerde bedrag van uw opstalverzekering bij te stellen.

Bezoek onze showrooms