Tekening dakkapel

Heeft u vragen? Bel 088 432 1000

Tekeningen en foto’s van uw woning

In showrooms verspreidt over het hele land staan onze specialisten klaar om, geheel vrijblijvend, uw wensen voor een dakkapel of dakopbouw in kaart te brengen. Voor een advies op maat is het van belang inzicht te krijgen in de opbouw van uw woning. Aan de hand van bouwtekeningen en foto’s kunnen de specialisten nuttige informatie vergaren over onder meer de hellingshoek, de dakconstructie en de stijlkenmerken van uw woning. Zo weet u zeker dat uw dakkapel of dakopbouw niet zomaar een vergroting van de woning is, maar vergroting van kwaliteit.
 

Tekeningen van uw dakkapel of dakopbouw

Voor akkoord wordt de dakkapel of dakopbouw altijd nog bij u thuis ingemeten voor de exacte maten. Vervolgens maakt onze ontwerpafdeling nauwkeurige tekeningen van de dakkapel of dakopbouw waarmee de monteurs in de fabriek aan de slag gaan. Indien gewenst kan de ontwerpafdeling tevens de tekeningen voor aanvraag van de vergunning verzorgen.

Juiste verhouding

Na het inmeten werk ik de dakkapel volledig uit in ons teken- en rekenprogramma. De raambreedtes, blinde panelen, boeideel, positie van de opties als rolluiken etc. Alles op schaal en in de juiste verhouding. De tekening is een extra controle en de klant ziet precies hoe zijn dakkapel eruit komt te zien.

Ontwerpafdeling Frank Smal

Bezoek onze showrooms