Persoonlijk dakkapel advies

Heeft u vragen? Bel 088 432 1000

Persoonlijk advies voor uw dakkapel of dakopbouw

Ruiter Dakkapellen maakt iedere dakkapel of dakopbouw exact op maat. In de showroom krijgt u daarom ook een advies op maat. Gratis en geheel vrijblijvend! Onze adviseurs beschikken over goede kennis van het product en de bouwkundige aspecten. Door met u mee te denken over de toepassing van de dakkapel, ontvangt u een echt persoonlijke oplossing. Wij kijken samen met u naar de gewenste indeling van de zolder, de dakconstructie, de bouwstijl van de woning en het eventuele vergunningstraject. Hierdoor spreekt het advies tot de verbeelding en ervaart u direct de mogelijkheden met een kwaliteitsdakkapel van Ruiter. In een uitgebreide offerte kunt u thuis alles nog eens rustig nalezen.
 

Dakkapel en dakopbouw opties

Er zijn zeer veel opties om uw dakkapel of dakopbouw precies aan te passen aan uw persoonlijke wensen, zoals bijvoorbeeld aftimmeren, extra draai(kiep)ramen, inbouw van rolluiken, screens of climate control. Al deze opties kunnen we in de showrooms aan u laten zien. Onze specialisten staan klaar om de talloze opties toe te lichten. Wij hebben ook aan uw kinderen gedacht, iedere showroom heeft een speelhoek waar ze zich goed kunnen vermaken!
 

Inmeten bij u thuis

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit het grote aanbod van dakkapellen en dakopbouwen, zetten we de puntjes op de ’i’. Onze adviseur komt bij u thuis en neemt de laatste details door. Zo weet u zeker dat de dakkapel of dakopbouw exact aansluit bij uw wensen. Met recht een advies op maat! Tevens wordt de dag van de plaatsing afgestemd zodat u direct weet wanneer u de nieuwe ruimte in gebruik kunt nemen.

tip 7 van uw dakkapel specialist

Neem foto's en tekeningen mee

Mocht u foto’s en bouwtekeningen van uw woning hebben, neem deze mee naar de dakkapel showroom. De specialist kan dan een zeer nauwkeurige inschatting van de situatie maken en een offerte op maat aanbieden.

Brede ervaring

Het advies gaat bij Ruiter Dakkapellen verder dan de verkoop van het product. Ik ben zelf begonnen als plaatsingsmonteur. Deze ervaring pas ik nog dagelijks toe in mijn werk. Ik ken de bouwkundige eisen die het plaatsen van een dakkapel met zich meebrengt en kan bij het inmeten direct advies geven over de constructie.

Adviseur Bas Wierenga

Bezoek onze showrooms